תרגם פעם אחת, ואז לחצן שמאלי על הסמל של התרגום בצד שמאל למעלה (בתוך שורת הכתובת)אם כבר, אשמח לסיוע בנושא הזה.
פעם הכרום היה מתרגם את האתרים באופן מיידי, משהו השתנה בתוסף וכיום כל עמוד ועמוד צריך ללחוץ מחדש על תרגון. יש אפשרות להגדיר לו שיתרגם באופן אוטומטי מיידי לעברית את כל האתרים ?
לחלוץ ולהתקיןאני לא מצליחה להוריד את התוסף של התרגום. כותב לי שגיאה. מישהו נתקל בזה?
יש דרך אחרת לתרגם דף?
זה תוסף מקורי מחנות גוגל כך שלא תהיה שום בעיה, האזהרה הזאת היא בכל התקנת תוסף ידנית לא מתוך החנותתודה רבה.
אחרי שגררתי כתובה לי האזהרה- תוספים Google appa ועיצובים עלולים לפגוע במחשב שלך האם אתה בטוח שברצונך להמשיך?
לא תהיה לי בעיה עם זה?
צודק לא שמתי לב שהיה שינויבעדכון החדש של כרום (73) יש בעיה בהתקנת תוספים שלא מהחנות.
מישהו הצליח להתקין בגרירה?
תנסה כך:בעדכון החדש של כרום (73) יש בעיה בהתקנת תוספים שלא מהחנות.
מישהו הצליח להתקין בגרירה?
ככה עשיתי. אבל זה לא מומלץ...תנסה כך:
תשנה לקובץ ה-crx את הסיומת ל-zip
כעת חלץ את הקבצים לתיקייה
כנס לדף התוספים של כרום והפעל את מצב פיתוח
לחץ על "טעינת פריט Unpacked"
כעת בחר בתיקייה של התוסף
כעת התוסף אמור להתווסף
לכם זה הצליח. אז מה הבעיה?אז מה בעצם עושים?
ניתן לפתוח (באמצעות תוכנת חילוץ) גם בלי שינוי סיומתתשנה לקובץ ה-crx את הסיומת ל-zip
זה לא הצליח - ועידכנתי את הכרוםלכם זה הצליח. אז מה הבעיה?
כנראה עדיין לא עדכנתם את הכרום.
להתקין ישירות מהחנות - אין לי אפשרות - זו הבעיה שציינתי בהתחלה - כתוב לי כל הזמן נכשל בהורדה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים