מידע שימושי תרגום אתרים מאנגלית

• הוסף לסימניות
איך עושים שיהיה לי תרגום אוטומטי לדפי אינטרנט באנגלית (או בכל שפה)
פעם היה לי למעלה סימון תרגום, זה נעלם לי.
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
איך עושים שיהיה לי תרגום אוטומטי לדפי אינטרנט באנגלית (או בכל שפה)
פעם היה לי למעלה סימון תרגום, זה נעלם לי.
משהו יודע?
הגדרות גוגל> מתקדם> שפות > הוספת שפות> הצעות לתרגום וכו'
להעתיק לשורת החיפוש למעלה. chrome://settings/languages
1636101711469.png

ויש גם אפשרות בקליק ימיני בעכבר- תרגום לעברית.
1636101498712.png

• הוסף לסימניות
קליק ימני
בתפריט המתגלגל
לאחרונה זה מופיע שם אאל''ט

• הוסף לסימניות
זה לא עובד בימים האחרונים
יש עוד אחת שפתח אשכול על זה לפני רגע
כנראה יש בעיה
מקווה שגוגל פותרים אותה

• הוסף לסימניות
לי זה כבר תקופה ארוכה עושה בעיות
מפעם לפעם אני עושה את מה שכתוב פה
זה עוזר לי חלקית לא לכל האתרים וגם אחת לחודש בערך צריך לעשות שוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז כנראה יש עוד בעיה חוץ ממה שהיה אצלי
שלחתי פניה לגוגל נראה מה יגיבו

• הוסף לסימניות
הנה אשכול שמדבר על זה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה