תרגום גוגל בכרום

• הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שתרגום גוגל לא מופיע לי באופן אוטומטי בכרום,
יש לכם מושג איך מפעילים אותו?

תודה!

• הוסף לסימניות
בהגדרות של הדפדפן כרום יש ללחוץ למטה על הגדרות מתקדמות ואז יש שם באיזב מקום ללחוץ V על:הצעה לתרגם דפים שאינם בשפה שאני מכיר

• הוסף לסימניות
מסומן בV אך הסרגל אינו מופיע...

• הוסף לסימניות
דנו בזה עשרים אלף פעם בפורום בחצי שנה האחרונה,
תעשה חיפוש ותוריד את התוסף שהמצורף, תגרור אותו לעמוד התוספים של גוגל..

• הוסף לסימניות
מנותבת... לא יכולה להוריד את התוסף....
אשמח לקבלו ממי שיוכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1140356:
מנותבת... לא יכולה להוריד את התוסף....
אשמח לקבלו ממי שיוכל...

התוסף הועלה לפורום עצמו..

• הוסף לסימניות
יש חנות של כרום. תכתבו שם את המילה 'תרגם' בחיפוש ובין התוצאות הראשונות יהיה google translate
כלומר להוריד אותו ואז יהיה בפינה של הדפדפן מתחת לאיקס וכו' סמל קטן. לוחצים עליו והדף מתתרגם. באם רוצים - לחצן ימני על הסמל - הגדרות - תרגם אוטומאטי.

• הוסף לסימניות
נ.ב. - מגיעים לחנות ע"י פתיחת כרטיסיה חדשה בגרסאות הישנות של כרום, או ע"י לחיצה על כפתור ה'APPS' בגרסאות החדשות יותר.
אפשר גם בחיפוש הרגיל של גוגל לכתוב goggle store.
זה לא אמור להיות חסום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1140582:
יש לי אותו בעיה

אם כבר בתרגם עסקינן - יש לי אותה הבעיה או את אותה הבעיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה