translate תרגום גוגל משבש לי את כל הטקסט

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בכזו תופעה?
מתקבלים אצלי הודעות מייל שכתובות בעברית ומשובשות לגמרי
(פניתי לאחד השולחים כדי לעדכן אותו שהמיילים יוצאים ממנו משובשים מאד, והוא טען לי שזה בגלל תרגום גוגל)
זה קורה לי גם באתרים שהם בשפה העברית במקור - הטקסט שם משובש ברמה לא נורמלית
יש למישהו פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
נתקלתי בכזו תופעה, לא במיילים אמנם אלא באחד האתרים, וגם אני אשמח להבין איך זה קורה והאם יש לזה פתרון.

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בכזו תופעה?
מתקבלים אצלי הודעות מייל שכתובות בעברית ומשובשות לגמרי
(פניתי לאחד השולחים כדי לעדכן אותו שהמיילים יוצאים ממנו משובשים מאד, והוא טען לי שזה בגלל תרגום גוגל)
זה קורה לי גם באתרים שהם בשפה העברית במקור - הטקסט שם משובש ברמה לא נורמלית
יש למישהו פתרון לזה?
אם התרגום מושבת זה לא קורה?

• הוסף לסימניות
איך משביתים תרגום?
בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן אופציה של "תרגם לעברית", לחיצה על זה תפתח את חלונית התרגום בשורה למעלה (איפה שיש את כתובת העמוד), שם יש שלוש נקודות כאלו שזה הגדרות התרגום.

• הוסף לסימניות
איך משביתים תרגום?
בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן אופציה של "תרגם לעברית", לחיצה על זה תפתח את חלונית התרגום בשורה למעלה (איפה שיש את כתובת העמוד), שם יש שלוש נקודות כאלו שזה הגדרות התרגום.
אפשר גם באופן חד פעמי בשביל לבדוק אם זה עובד - כשנפתח הלשונית הנ"ל ללחוץ על 'אנגלית'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה