תרגום מלה לאנגלית

• הוסף לסימניות
קריינות - איך אומרים באנגלית?
ולא ממורפיקס או גוגל טרנסלייט בבקשה... (הם כותבים שטויות)

• הוסף לסימניות
narrator
narrating
קריין וקריינות

• הוסף לסימניות
לא בדיוק.
המונח המתאים יותר הוא voice over ולא narration

• הוסף לסימניות
voice over?? לא חסרה איזו אות? ככה זה נשמע כמו 'קול מֵעבר' או 'קול מעל ל-'

• הוסף לסימניות
לא, לא חסרה, זה כי לא מתרגמים מילה במילה ולא מורפיקס, כמו שאמרת.
תסמכי עלי :) אני אמריקאית וזה המקצוע שלי.
narration זה הקריין בהצגה של לפני שנים או בתפקיד הקריין בהצגה כיתתית, שעומד על הבמה או לידה ומקריא: "ובינתיים, רחל יושבת בחדרה וממתינה"... וכו'.
קריינות מה שאת מתכוונת, שזה הפס קול של הצגות/סרטים/פרסומות וכו' - זה VOICE OVER

• הוסף לסימניות
וכששואלים אם יש למישהו כישורי קריין - גם אז אומרים voice over?

• הוסף לסימניות
תני לי את כל המשפט, זה תלוי

• הוסף לסימניות
המשפט הוא: האם יש למישהו מכם כישורי קריינות? הכוונה, אם מישהו יודע לקרוא יפה ובהטעמה נכונה קטע מסוים.

• הוסף לסימניות
כן, גם כאן הייתי אומרת VOICE OVER

• הוסף לסימניות
ובכן, אם אשאל does anybody here have voice over skills - תובן הכוונה שלעיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה