תרגום קבצי PO

• הוסף לסימניות
יש עכשיו תוסף מאוד גדול שאני רוצה ללמוד להתשתמש בו, התרגום שלו הוא חלקי ואני יצטרך לתרגם אותו לפני כן.
התרגום משתמש בקבצי PO , אני יכול לתרגם אותו או על ידי הורדה של הקבצים ותרגום בpoedit או על ידי https://www.transifex.com שמה יש אשכול תרגום.
הבעיה היא שאם אני יתרגם באתר אז התרגום יהיה משותף לכולם ואני מעדיף לשמור את התרגום לשימוש אישי או למכור אותו אחר כך, ואם אני ישתמש בPOEDIT אז אני ישאר אם הרבה מחרוזות ריקות באמצע הקובץ תרגום (עד שאני יגיע ל100% תרגום)
השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני משאיר מחרוזות ריקות, אז התוסף אמור להראות את הטקסט מהשפה הבסיסית במערכת או שהוא יראה שורה ריקה.

• הוסף לסימניות
לעניין השאלה שלך: תראה את הטקסט המקורי.

לעניין הגישה שלך, לתרגם ולא לשתף חינם, מתוך מגמה לעשות מזה רווח, אני יכול להבטיח לך שאם זה תוסף פופולרי וטוב, תרגום יצמח מאליו איתך או בלעדיך. ראיתי את זה קורה מספיק פעמים בשביל שאני אוכל להגיד את זה בביטחון מלא.

• הוסף לסימניות
זה לא רק הענין של הרווח כמו שאין לי עניין לפתוח את המחסום שאני צריך לפתוח עכשיו, לעניין התרגום אני יגיד בוודאות שהוא לא ייצמח כי זה תוסף מידיי גדול.
הנה הדף תרגום: https://www.transifex.com/civicrm/civicrm/language/he/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1969575:
השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני משאיר מחרוזות ריקות, אז התוסף אמור להראות את הטקסט מהשפה הבסיסית במערכת או שהוא יראה שורה ריקה.
הוא יציג את טקסט המקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה