כללי תרגום רוסית

• הוסף לסימניות
מישהו עימד פעם?

שלחו לי קובץ וורד
עימדתי ושלחתי להגהה (רוב הקטעים בנויים באילוסטרייטור , ברושור קצר ורוב העיצוב בניתי באילוס. אז העדפתי להמשיך שם)

המתרגמת טוענת שהרבה מילים נחתכו באמצע מילה (ביטלתי את האפשרות הזאת בהגדרות פסקה!) ובוורד עצמו אם יש מילה שנחתכה לה אז היא עשתה מקו - ולמה המקו נשאר לה בעריכה אם המילה נכנסה באותה שורה? (זה למשל ברור לי לחלוטין :)..)
בקיצור היא טוענת שהייתי צריכה להשתמש באותו פונט וגודל פונט ומספר מילים בשורה כדי שלא יהיה בעיות.
איפה הבעיה? בהקלדה? בעריכה שלי?
למה מילים נחתכות לי באמצע??

:confused::confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
ברור שהבעיה היא אצלה
(כמו שכתבת שלך זה ברור לחלוטין...)

לגבי המילים שנחתכו באמצע צריך לראות את 2 הקבצים ולראות מה בדיוק קרה שם

• הוסף לסימניות
צודק - את ענין המקו שנשאר באמצע השורות זה ברור לי,
אבל למה המילים נחתכות , על זה היתה השאלה שלי / שלה בעצם..

לקח לי כמה דקות לעלות על הבעיה,
אולי יעזור למישהו בעתיד:

פשוט החלפתי פונט וראיתי שהפונט הקודם משום מה מתעלם לחלוטין מהעובדה שיש מילה ללא רווח וחותך אותה בהתאם לסוף המסגרת, ניסיתי עוד פונט - ובאמת הבעיה היא בפונט.
כנראה שזה בנוי שם על אותיות אותיות וזהו , שום דבר מעבר :eek:

אז מי שמשתמש בתרגומים לשפות שונות זה ממש חשוב , כי לא כל מה שבאמת "נראה" לפי אותיות השפה זה תומך בכל מה שצריך .. אני למשל לא חשבתי שיכול להיות דבר כזה
(טוב.. פעם ראשונה שתרגמתי לכל כך הרבה שפות , מזל שזה קרה רק ברוסית)

תודה אברהם על תגובתך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה