- הוסף לסימניות
כנ''ל אצלי, צרת רבים, מה עושים?נכתב ע"י טוליפ;991003:לא הולך לי להתקין את זה בלי חיבור לאינטרנט. יש לי שגיאה וכשאני מתקינה את גרסה 25 עם חיבור אוטומטי הוא מתקין לי את גרסת 26, מה עושים?
תודה רבה מראש..
כנ''ל אצלי, צרת רבים, מה עושים?נכתב ע"י טוליפ;991003:לא הולך לי להתקין את זה בלי חיבור לאינטרנט. יש לי שגיאה וכשאני מתקינה את גרסה 25 עם חיבור אוטומטי הוא מתקין לי את גרסת 26, מה עושים?
ניסיתם לעשות את מה שכתב פותח האשכול?נכתב ע"י יעילות;991186:כנ''ל אצלי, צרת רבים, מה עושים?
תודה רבה מראש..
מי הספק תקשורת (כלומר מי חברת הסינון)נכתב ע"י HDAS;991563:הסרתי והתקנתי וכל פעם שאני פותח את האינטרנט עולה לי ההודעה הבאה:
וצריך ללחוץ על אישור בשביל שימשיך.
אני תופסת טרמפ, אצלי זה גם קורה ואני באתרוג.נכתב ע"י david48483;1003349:מי הספק תקשורת (כלומר מי חברת הסינון)
נכתב ע"י יעילות;1003734:אני תופסת טרמפ, אצלי זה גם קורה ואני באתרוג.
נכתב ע"י רמה פלוס;1005097:הפיתרון הפשוט בנוסף למה שהביאו כאן הוא--
התקנת התוסף Google Translate,
ופשוט כל דף שמעוניינים שיתרגם, ללחוץ על האייקון שלו [לאחר ההתקנה הוא ממוקם בחלק העליון של הדף בצד שמאל]..
וכך חסכנו גם את הצעת הנימוס של גוגל לתרגם דפים שכבר הם בעברית, ומשום מה גוגל התעקש להציע אולי הוא גם כאן יכול לעזור..
בהצלחה.
נכתב ע"י תילתן;1005099:איך מתקינים Google Translate
נכתב ע"י רמה פלוס;1005102:
נכתב ע"י רמה פלוס;1005102:
נכתב ע"י תילתן;1005118:נכנסתי ראיתי ומה עושים עכשיו?
נכתב ע"י sh12;1005913:
נכתב ע"י רמה פלוס;1006019:זה מה שצרפתי לעיל.
עובד מעולה!
נכתב ע"י ניצן;1005936:האם מישהו ענה כן תשובה לבעיה שזה הופך פתאום לכתוב באנגלית ולא חוזר עד שסוגרים את כל דפי האינטרנט הפתוחים ?
אשמח לתשובות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים