תרגום Google Chrome

• פותח הנושא נח
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;991003:
לא הולך לי להתקין את זה בלי חיבור לאינטרנט. יש לי שגיאה וכשאני מתקינה את גרסה 25 עם חיבור אוטומטי הוא מתקין לי את גרסת 26, מה עושים?
כנ''ל אצלי, צרת רבים, מה עושים?
תודה רבה מראש..

• הוסף לסימניות
הסרתי והתקנתי וכל פעם שאני פותח את האינטרנט עולה לי ההודעה הבאה:
וצריך ללחוץ על אישור בשביל שימשיך.

קבצים מצורפים

• כרום.JPG
    KB 27.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ההתקנה אכן פותרת את הבעיה, הסרגל תרגום מתרגם מצוין כבעבר. אכן ישנה הודעת שגיאה כפי שציינה הדס.
בכל אופן זה שווה את התועלת שבתרגום...

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ואח"כ התעדכן לבד...:(:(:(

צרה צרורה...

• הוסף לסימניות
ולי הוא מביא כזה תוך כדי ההתקנה עם ניתוק מהאינטרנט.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;991563:
הסרתי והתקנתי וכל פעם שאני פותח את האינטרנט עולה לי ההודעה הבאה:
וצריך ללחוץ על אישור בשביל שימשיך.
מי הספק תקשורת (כלומר מי חברת הסינון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1003349:
מי הספק תקשורת (כלומר מי חברת הסינון)
אני תופסת טרמפ, אצלי זה גם קורה ואני באתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;1003734:
אני תופסת טרמפ, אצלי זה גם קורה ואני באתרוג.

אם זה היה נט צח הייתי יכול לעזור, אבל אתרוג אני לא יודע מה הכללים.

• הוסף לסימניות
הפיתרון הפשוט בנוסף למה שהביאו כאן הוא--
התקנת התוסף Google Translate‬,
ופשוט כל דף שמעוניינים שיתרגם, ללחוץ על האייקון שלו [לאחר ההתקנה הוא ממוקם בחלק העליון של הדף בצד שמאל]..
וכך חסכנו גם את הצעת הנימוס של גוגל לתרגם דפים שכבר הם בעברית, ומשום מה גוגל התעקש להציע אולי הוא גם כאן יכול לעזור.. :)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1005097:
הפיתרון הפשוט בנוסף למה שהביאו כאן הוא--
התקנת התוסף Google Translate‬,
ופשוט כל דף שמעוניינים שיתרגם, ללחוץ על האייקון שלו [לאחר ההתקנה הוא ממוקם בחלק העליון של הדף בצד שמאל]..
וכך חסכנו גם את הצעת הנימוס של גוגל לתרגם דפים שכבר הם בעברית, ומשום מה גוגל התעקש להציע אולי הוא גם כאן יכול לעזור.. :)

בהצלחה.

איך מתקינים Google Translate

• הוסף לסימניות
האם מישהו ענה כן תשובה לבעיה שזה הופך פתאום לכתוב באנגלית ולא חוזר עד שסוגרים את כל דפי האינטרנט הפתוחים ?
אשמח לתשובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1006019:
זה מה שצרפתי לעיל.
עובד מעולה!

נכון,
רק שכאן הביאו בקובץ מצורף שטוב לחסומים.

[כשראיתי את הקישור במחשב ללא חסימה זה נתן לי רק אופציה של הוספה לכרום ולא להורדה, אז איך הם הורידו כקובץ?]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1005936:
האם מישהו ענה כן תשובה לבעיה שזה הופך פתאום לכתוב באנגלית ולא חוזר עד שסוגרים את כל דפי האינטרנט הפתוחים ?
אשמח לתשובות

לי יש פיתרון חלקי לבעיה.

אני מגדיר בהגדרות של השפות פריסת מקלדת עברית לשפה האנגלית.
ואז מתי שהעברית מפסיקה לעבוד אני עובר לאנגלית ובוחר פריסת מקלדת עברית כותב אות אחת והעברית חוזרת לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה