דרוש מידע תרגילים קלים לשחרור

• הוסף לסימניות
אם זה תפוס באזור השכמות או הכתפיים, יש שני תרגילים שעוזרים מאד ושניהם קלים ופשוטים:
1. לסובב את הראש לצד אחד ולהפנות את המבט אחורה (עד כמה שניתן בלי קושי), ולהחזיר את הראש לאמצע. וכך שוב לצד שני, כמה פעמים.
2. תרגיל יעיל עוד יותר, מקווה שיובן מהסבר כתוב- להוריד את הראש מטה כך שהסנטר צמוד לגוף, ולהפנות את הראש למעלה דרך הצד כך שהמבט יהיה כלפי מעלה בסופו של דבר, ואז לחזור שוב למטה בתנועה סיבובית. לעשות כך כמה פעמים לכל צד. עוזר פלאים לכתפיים תפוסות!!
מקווה שמובן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע רעיון מעולה!!
הרעיון של הבקבוק חם הוא : שזה עוזר לריכוך המקום וזה נותן גמישות לשריר התפוס לנוע וכך הוא משתחרר
אבל קודם בקבוק חם לפחות 20 דקות על המקום ואחרי זה מסא"ז , לא כל אחד יודע איך לעשות מסא"ז לפעמים מי שלא יודע יכול לעשות יותר גרוע , לכן כדאי שמי שעושה מסא"ז שידע את המלאכה טוב ובעדינות לאט לאט פעולה מהירה יכולה להזיק .

• הוסף לסימניות
הרעיון של הבקבוק חם הוא : שזה עוזר לריכוך המקום וזה נותן גמישות לשריר התפוס לנוע וכך הוא משתחרר
אבל קודם בקבוק חם לפחות 20 דקות על המקום ואחרי זה מסא"ז , לא כל אחד יודע איך לעשות מסא"ז לפעמים מי שלא יודע יכול לעשות יותר גרוע , לכן כדאי שמי שעושה מסא"ז שידע את המלאכה טוב ובעדינות לאט לאט פעולה מהירה יכולה להזיק .
מי יודע לעשות מסאז טוב? יש לזה כללים? צריך איש מקצוע?
או כל אחד יכול ?

• הוסף לסימניות
מי יודע לעשות מסאז טוב? יש לזה כללים? צריך איש מקצוע?
או כל אחד יכול ?
בעיקרון מסאז" זה מקצוע יש אנשים ונשים שמתעסקים בזה , רק הם לוקחים כסף בהתאם לבעיה של השריר
אבל אפשר לבקש ממשהוא שיעשה לך מסאז" אבל בעדינות רבה לאט לאט לאו דווקא איש מקצוע
אם הבעיה קשה הייתי ממליץ כן ללכת לרופא שיעזור לך או סתם משהוא שמתעסק בעניין לא צריך פרופסור אני מתכוון

• הוסף לסימניות
בעיקרון מסאז" זה מקצוע יש אנשים ונשים שמתעסקים בזה , רק הם לוקחים כסף בהתאם לבעיה של השריר
אבל אפשר לבקש ממשהוא שיעשה לך מסאז" אבל בעדינות רבה לאט לאט לאו דווקא איש מקצוע
אם הבעיה קשה הייתי ממליץ כן ללכת לרופא שיעזור לך או סתם משהוא שמתעסק בעניין לא צריך פרופסור אני מתכוון
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש אחד בירושלים, קוראים לו ברים, מומחה לשחרור הגב ולא יקר בכלל.

• הוסף לסימניות
@אלי7 ספורט
בטוח יש לך מה לחדש...

חח
יש לי כמה תרגילים כתובים שטובים לגב שאני שולחת ער"פ לרשימה (עוד לא שלחתי השנה...)
אפשר לקבל אותם בשמחה- מתאים לנשים
לשלוח מייל למה שבחתימה
אני ממש משתדלת לעקוב אחרי המיילים ולשלוח
כדאי לציין בכותרת הגעתי מפרוג תרגילים לגב

• הוסף לסימניות
תרגיל יעיל מאוד ! לגב תחתון,
לעשות 'מודים' כמו בתפילה,
דהיינו מתכופפים כמה שיותר, משהו כמו עד החגורה,
ואז מתרוממים לאט, אפשר עם ידים פשוטות קדימה, בדגש על לאט, ראש תחילה ואחר כך גב עליון וכו'
כמה סטים, כל סט בערך 7 -/ 10 פעמים, ומרגישים הטבה מיידית.

ניתן לעשות בקביעות בכדי לחזק את הגב התחתון, (אני מתכוון, שמי שיש לו כאבים בגב תחתון המצב שלו כבר בעייתי,
בשביל להיות במצב נורמלי לא מספיק שאין כאבים אלא שהגב חזק).

אחרי תקופה ניתן גם להחזיק דבר ששוקל בערך קילו , או בשני ידיים שני חצאי קילו, והתרגיל יעיל יותר,
אבל בשביל זה צריך שהשריר של הגב התחתון יהיה כבר מוחזק.

בריאות שלמה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה