התייעצות תרגילי כושר

• הוסף לסימניות
צריכה תרגילי כושר שעוזרים בצורה ישירה ומשמעותית להצרת היקפים בירכיים, משהו יודע מנסיונו?

• הוסף לסימניות
לי אמרו פעם לשכב על הצד ולהרים רגל לא מאד גבוה. להתחיל עם 10 פעמים כל צד ולהעלות בהמשך.
אולי @לאלה תוכל לעזור לך. היא אלופה בזה....

• הוסף לסימניות
אשמח לתרגילים שמועילים מנסיון

• הוסף לסימניות
1. בפלאנק (שכיבה על הבטן שרק כפות הידיים וקצות האצבעות נוגעות ברצפה) לנתק פעם רגל ימין ופעם רגל שמאל.
2. בשכיבה על הגב להרים ולהוריד אגן כמה פעמים ואז להישאר עם האגן למעלה - לנתק עקבים ולהחזיר.
3. בשכיבה על הצד להרים ולהוריד את הרגל ישרה - במידה ויש לך גומי בבית מומלץ לקשור על שני הרגליים באיזור הקרסול כדי להגביר את ההתנגדות
4. סקווט (כמו ישיבה באוויר) צמוד לקיר להניח כדור בין הברכיים וללחוץ על הכדור.

אני לא יודעת מה רמת הכושר שלך וכמה את מתאמנת, התרגילים האלו בסיסיים תתחילי עם כל תרגיל 10 פעמים כפול 3 ועם הזמן תעלי את מספר החזרות
מומלץ לבצע את התרגילים אחרי חימום אבל לא חובה.

בהצלחה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בקשה קטנה לפני שמתחילים לקרוא - נא להגיב בצורה עניינית ולא מתלהמת.
האמת שהתלבטתי הרבה לפני שהחלטתי להעלות את זה, אבל מעניין אותי לדעת מה הציבור יגיב.
כפי שכולנו יודעים, לפני תקופה ציבור מסוים במדינה שמע שרוצים להזיז לו קצת את הגבינה מהמקום ולהפוך את הייצוג במוסדות שילטון מסוימים ליותר שיוויוני ופחות משהו שכולל רק אותם ואת דעתם.
ומה שקרה מייד - קפלן, חסימות כבישים, חרמות, הפגנות אלימות, הוציאו קרנות מהארץ - הוקמו מייד מחאת ההיטיקיסטים והרופאים והחקלאים והסבתות ומי לא.
עכשיו אנחנו עומדים במקום גרוע הרבה יותר - ושוב עובדתית בהתייחס לסעיפי חוק הגיוס שפורסמו.
הולכים לשלול מאיתנו זכויות אזרח בסיסיות. למי שקצת יעמיק בנושא - לבן ישיבה חרדי יהיו פחות זכויות מאסיר שהורשע ברצח או ממחבל
וכמובן - שנמשיך לשלם מיסים וביטוח לאומי כמו כולם.
ולא רק זה - הסנקציות הללו לא פוגעות רק במעומדים לגיוס, אלא גם בבלתי מעורבים - בנשים ובילדים שלהם באופן ישיר.
ומה אנחנו עושים בתגובה לזה? כלום.
אולי יהיו כאלו שיגידו שהרבנים לא הנחו וכ'.
אבל, אני חושבת שהיוזמה צריכה לבא מאיתנו, ובאישור הרבנים.
ואני לא מתכוונת דווקא להפגנות וחסימות כבישים.
אלא לצעדים כמו: שביתה, מודעות על אוטובוסים, צעדות מחאה (רכבים בכבישים לא הפגנה).
מדוע אנחנו יושבים ומחכים לגלות יום אחד שהחיים במדינה הזו נעשו כמעט בלתי אפשריים למשפחה חרדית?
ואז גם לא נוכל לברוח מכאן, כי יש צו עיכוב יציאה מהארץ.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה