עזרה תרומה לכלה - אני רוצה לתת

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לתרום לכלה נזקקת נעליים (39) וזיכוי בחנות בגדים שווה!
מי מכיר כלה כזאת שאפשר לעזור לה? ואיך אני יכולה להעביר לה?
בקיצור- מי שרוצה לעזור אשמח שיגיד לי.
תזכו למצוות!!!!

• הוסף לסימניות
לא מכירה אבל כל הכבוד לך.
אולי תפני לאירגונים שמתעסקים עם הדברים האלה
תזכי למצוות

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לבית אולפנה בהר נוף- יש שם הרבה כלות רוסיות בלי תמיכה מהמשפחה. בד"כ הם שמחים לקבל דברים כאלו.

• הוסף לסימניות
חברה שלי חיתנה אתמול כלה יתומה מאב ואם,
דבר כזה יכול לשמח את ליבה מאוד,
לפרטים 0583230555

• הוסף לסימניות
עוד רעיון - לפנות לרכזת בכתות ה'-ו' סמינר בכל סמינר שהוא ולהציע את הזיכויים. תמיד יש כלות ממשפחות נזקקות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים!
בינתיים יש משהי שרוצה לבוא לקחת!

• הוסף לסימניות
-יש לי כמה זוגות נעליים חדשות מידה 39
אחת מזרה מהעונה הזאת ועוד כמה מפיילס
מי שמכירה כלה שזאת המידת נעליים שלה אשמח להעביר
-וכן כמה בגדים די חדשים מידה 38

• הוסף לסימניות
מחוברים- מעטפת לווי לשמחת נישואי יתומים

לווי היתומים בכל תהליך מימון החתונה והנדוניה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

0533109996

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קישור הכלה לכל הארגונים שעוזרים בנדוניה וכספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה