עזרה תרומת דם

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן לתרום דם?
הייתי השבוע בירושלים וראיתי ניידת התרמה אבל לא הייתה עלי תעודת זהות ולכן לא נתנו לי לתקום.
מאז נכנסתי ל"שוונג" וממש בא לי לתרום!
אם למישהו יש מידע בענין אשמח לדעת.
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים ניידת ההתרמה נמצאת כל צהריים/ ערב ליד תחנה מרכזית ירושלים.
באופן כללי אפשר לתרום במחלקת הדם בתל השומר.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן לתרום דם?
הייתי השבוע בירושלים וראיתי ניידת התרמה אבל לא הייתה עלי תעודת זהות ולכן לא נתנו לי לתקום.
מאז נכנסתי ל"שוונג" וממש בא לי לתרום!
אם למישהו יש מידע בענין אשמח לדעת.
בתודה מראש!
יש בקינג ג'ורג' כל השנה ניידת ברחבה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת יותר אזור המרכז, בני ברק, רמת גן וכזה...

• הוסף לסימניות
בירושלים:
אין כרגע בקינג גורג בגלל העבודות
במרכזית היה רק כמה ימים
יש כל השנה קבוע במרכז של מדא ברחוב המ"ג 7
וכן ראיתי השנה המון פעמים את הנידת בכיכר העיריה (לא יודעת אם באופן קבוע)

בכללי זה תמיד מעודכן באתר איפה יש בכל יום

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה