רגע של ניצחון
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מגיל 17 מעל 50 ק"גאני רוצה, אבל מאיזה משקל אפשר לתרום?
מגיל 17 מעל 50 ק"גאני רוצה, אבל מאיזה משקל אפשר לתרום?
ממש לא בקטע כזה,תפסיקו כבר להוציא את העיניים
בפעם הראשונה שרדתי אני לא אשרוד עוד פעם, אני אצטרך עוד איזה חתיכת עוגה/כוס שוקו
סליחה, אני רואה שרק אנשים קצת יותר שמנים יבינו...ממש לא בקטע כזה,
אני באמת רוצה לתרום מה שאני יכולה
ואני מוכנה בשביל זה להתחיל דייטת השמנה רצינית כדי להגיע ל- 50
חוץ מזה ממתי יש אנשים בני 17 במשקל 50 זה לא הרבה?????? מתכוונת לנורמה...
אנשים מעל גיל 17 אמורים לשקול מעל 50...חוץ מזה ממתי יש אנשים בני 17 במשקל 50 זה לא הרבה?????? מתכוונת לנורמה...
הם לא יענו לי אם זה יהודי או לא???לא,
את יכולה לשאול אבל הם לא יענו... חסוי לגמרי
נכון, אבל הם (עזר מציון) יודעים למי אני תורמת, לא?במח עצם זה שונה- לא יודעים בכלל מראש
לפני כמה שנים הבנתי מעזר מציון שיש כמה פרטים שכן אומרים:לא,
את יכולה לשאול אבל הם לא יענו... חסוי לגמרי
את עזר מציוןאת מי אני יכולה לשאול האם אוכל לשאול על הלאום?
נכון- כמו שכתבתי פרטים טכניים כגון: גיל, מין וסוג המחלה וסוג דם אומרים אבל מידיעה לאום וכן פרטים שיכולים לגרום לזיהוי לא אומריםלפני כמה שנים הבנתי מעזר מציון שיש כמה פרטים שכן אומרים:
גיל, מין וסוג המחלה, יכול להיות שאפשר לשאול גם על לאום,
אבל כמו שכתבתי זה מידע ישן ששמעתי, אולי משהו השתנה.
כן, אבל אני חוששת שהם יקללו אותי על השאלה (אין לי מושג אם כל העובדים שם בעלי ההשקפה המאוד הגיונית הזו).את עזר מציון
זאת שאלה לגיטימית,כן, אבל אני חוששת שהם יקללו אותי על השאלה (אין לי מושג אם כל העובדים שם בעלי ההשקפה המאוד הגיונית הזו).
אין לי אפשרות לפרטי.מי שרוצה לתרום למישהו ספציפי= ילדים חרדים שמטופלים במחלקה אונקולוגית בתל השומר וצריכים דחוף תורמי טסיות שיתרמו בשבילם יכולים לכתוב לי בפרטי ואשתדל לתווך בלי נדר,
זו הצלת נפשות ממש!
לפי הידע הדל שיש לי הסיכוי שתהיה התאמה ללא יהודי קלוש ביותר וזו גם הסיבה שיש מאגר מיוחד ליהודיםשאלה:
אם אני עושה את הבדיקה הזו של תרומת מח עצם ומתקשרים אלי ע"מ שאעשה בדיקת התאמה מדויקת למישהו ספציפי, אני יכולה לשאול אם הוא יהודי או שזה בלגן?
כי אני מוכנה לתרום רק ליהודי, אבל לא בא לי לעשות חילול ה' או להיתבע...
אם תתאימי, יבדקו את זה.מה ההגבלות בתרומה? אם אני במאגר כמעט 15 שנים הנתונים שלי משתנים איך אפשר לדעת אם מותר לי לתרום?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //