משהו שהוא לא תרופת סבתא אבל עזר לי אישית, וכן הקל מאד על מי שהצעתי לו:יש לנו המון!
הבעיה היחידה היא שקשה לי להאמין בהם.את ניסית אחד וזה עבד?
איפה קונים את המשחהצטומג/?משהו שהוא לא תרופת סבתא אבל עזר לי אישית, וכן הקל מאד על מי שהצעתי לו:
עבור ציפורן חודרנית
יש משחה שנקראת צטומג, מיועדת לשימון העור במקרים כמו אסטמת העור. מתקבלת כמו וזלין אבל הרבה יותר סמיכה.
אם שמים משחה זו על הציפורן החודרנית כל יום כמות, כמו שני גרעיני תפוח, על המקום במשך כשבועיים שלוש
או שהכל עובר, או שהרבה פחות כואב בצורה משמעותית.
גם נשמע הגיוני - שמשמן את המקום לכן הרבה פחות כואב, וגם לא נראה סיכונים.
אבל כמובן לא לוקחת אחריות.
אולי ננסה את רעיונות סבתא לכם?
מצריך מרשם רופא, קל מאד להשיג.איפה קונים את המשחהצטומג/?
נשכן ניסית?שיניים לתינוקות
הבת שלי כנראה שמוציאה שיניים
קמה בהסטריה בלילה ושאגה עד שנרדה מהבכי
(לא יכולתי לתת לה אקמול כי נתתי לה לפני הלילה בעקבות חום)
מה הפתרון להקל עליה?
במקרה שהטי גל עדיין לא נקנה....
תודהנשכן ניסית?
יש כאלה ששמים מעט יין מתוק על המקום, עוזר לקטנים גם להירגע וסוג של להתבשם.
לבעלי לב חזק - כשהשיניים מתחילות לצוץ מדובר על ניתוח ללא הרדמה מצד רמת הכאב.
ניתן לקצר כאב זה ע"י "גירוד" המקום עד שהשן נראית בשלימות.
לא ניסיתי ולא אנסה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים