תרופת "אלטרוקסין" - לא משפיעה.

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי שלא יודע- זו תרופה לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס.
כבר ידוע ומפורסם שמאז שינוי התרכובת בתרופה, יצאו חולים רבים מאיזון.
זה מה שקרה גם לי. :(
כרגע אני מבוטחת ב"מכבי", והנוהל שלהם הוא לא לתת תחליף לתרופה, לפני שמנסים להעלות את מינון האלטרוקסין. (כמובן... שהחלופה יקרה יותר.)
ומי שעבר, יודע... יכולים לעבור כמה חודשים טובים עד להתאזנות, ובינתיים- סובלים משלל תופעות בלתי נעימות, וחולשה גדולה. מה גם שאף אחד לא יודע כרגע האם העלאת המינון תעזור, או שלא.
תכל'ס, רציתי לדעת האם ידוע למישהו מהו הנוהל במקרה כזה בקופות החולים האחרות,
הבנתי שבמאוחדת התקשרו מקופת החולים לעדכן את אלו שנוטלים אלטרוקסין, שרצוי לעבור לתחלופה של התרופה. (יכול להיות כזה דבר במדינה שלנו???)
כל מידע יעזור לי.

• הוסף לסימניות
שמעתי שעכשיו בכל הקופות מאשרים את התחליף הגרמני אבל לא יודעת אם זה מוסמך.
תהיי חזקה!

• הוסף לסימניות
אני ביררתי בכללית, והרופא אמר שמעדיפים בינתיים לא לעבור לחלופה.
אמנם בעיתונות פורסם שארבעת קופות החולים עברו לחלופה, אך לא כן.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיצרני אלקטרוסין ניסו להחליף איזה מרכיב של התרופה - וטענו שהחליפו רק את החומר שעוטף את הקפסולה. אנשים שנפגעו מדבר זה - מגישים כעת תביעה רצינית נגד החברה - שתוביל לפיצויים גבוהים לכל הנפגעים הרבים.
כתבה מורחבת בנושא - בעיתון יתד נאמן שהיה בשבוע שעבר. (בחלק - יתד השבוע). בכתבה כתוב את המספר של מגיש התביעה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך את המספר להצטרפות, אשמח לקבלו.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה