התייעצות תרחיש בטחוני בספר מתח יכול לעורר פאניקה אצל הקוראים? מה דעתכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שהם בדיוק הטיפוס, אבל יהיו להם הרבה רעיונות "יפים" אם כן..

• הוסף לסימניות
העליתי לבינה המלאכותית קטעים להגהה ולא אהבתי את התוצאה,
כמו לדוגמא: שינתה מילים או את המשמעות באופן לא רצוי או לא העבירה את האווירה כמו שרציתי.

החלטתי לשאול אותה אם היא יכולה לתקן קטע ולהסביר לי איך הוא תוקן.

איכשהו, לאחר שהיא הבינה שכל מילה מפוקחת, היא הגיהה לי קטע באופן סביר, אני עדיין צריכה לחשוב אם זה באמת קטע טוב, לא רישמי מידי וכו'

המסקנה שלי: הבינה לא מוצלחת בהגהה, אלא אם עוקבים אחרי כל מילה וניסוח, ומשתדלים להגיע לנוסחה שתגרום לה לא להתערב בכלל בטקסט או בתוכן.
זו עבודה קשה, ממש עבודת פרך, לספר שלם: לעקוב אחרי שינויי בזק שמתרחשים בטקסט, במיומנות של בינה מלאכותית, ולהיות בטוחים שהם מעבירים נכונה את האווירה המתבקשת.
כך שניתן להשתמש בזה, לדעתי, אם אין אפשרות אחרת, למשל אם לא מוצאים הגהה בטווח הזמן הרצוי, לחסוך כסף וכדו', אבל עדיף הגהה רגילה במיוחד בטקסטים בהם האווירה והניסוח (גם אם הוא לא מקצועי) ממש חיוניים עבור הכותבים.

• הוסף לסימניות
אין לי הבנה במודלים השונים של הבינה אבל תבררי איזה מודל הכי טוב לטקסט (בתשלום) אולי ככה זה יצא יותר טוב

• הוסף לסימניות
אין לי הבנה במודלים השונים של הבינה אבל תבררי איזה מודל הכי טוב לטקסט (בתשלום) אולי ככה זה יצא יותר טוב
כרגע לא מתאים לי לשלם עבור בינה מלאכותית.
ואגב, יתכן שאני כבר משלמת כחלק מהתשלום לוורד של מייקרוסופט.

• הוסף לסימניות
יותר מידי ספרים דמיוניים המשיכו וקרו באמת:(
גם דברים איומים.... אגב, יש ספר שנפתח בתיאור על טבח יהודי הדרום:cry:
נראה לי אחד מאלף, אבל לא בטוחה
וכמו שהזכירו- תיק מקסיקו
אז אני לא הייתי שמחה לקרוא ספר על מצב בטחוני מסוכן, וכנראה הייתי מפסיקה באמצע
בשביל מה לכתוב על רוע? וחלילה לחזות עתיד נורא?
אולי לכתוב בלי להתייחס לזמן ומקום זה פחות גרוע. או לכתוב על העבר כמו שהציעו פה.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי, במצב היום, אחרי הקורונה ושמחת תורה והכל, שום דבר כבר לא מפחיד מידי ויכול להיות נחמד לקרוא על משהו רע שברוך ד' לא חווינו בפועל שכאילו 'יכל להיות גרוע יותר...'

• הוסף לסימניות
הקטע עצמו כמובן לא מפחיד כי הכתיבה שלי קלילה ונאיבית והכל פחות או יותר בסדר בארועים שאני מציגה בספרים שלי.

התרחיש עצמו יכול לעורר חשש, כי הוא קיים, ועל פניו נראה שהמדינה לא באמת מתייחסת לזה. (שלחתי מייל לשב"כ ולמשרד ראש הממשלה בנושא אבל לא היתה תשובה).
ללא ספק צריך להכניס סופר שכותב ספרי מתח לישיבות הממשלה, שיתן להם כיווני חשיבה נוספים.
עוד סיבה למה להוציא את הספר, כולם ידברו על הספר שהתריע,
לגופו של עניין נראה לי שלכתוב על נושא בטחוני באופן מציאותי ביותר, כבר קצת יהיה שחוק מידי בשביל ציבור שכבר שנתיים המציאות הבטחונית שלו עולה על כל דמיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה