פונט תרחיש חדירה מפחידה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא יכול לקרות?

אפשר לנשום לרווחה?

• הוסף לסימניות
בלי צו חיפוש משופט אסור לאיש להיכנס אליך הביתה,
לגעת במחשבך האישי וכו'...
ללא רשותך.

• הוסף לסימניות
תודה על ההרגעה!

• הוסף לסימניות
אגב,
תבררי הלכתית את העניין של שימוש בפונטים.
אני בררתי את זה וכיון שזו בעלות יהודית יש בעיה להשתמש בפונטים שלהם מדין גניבה.
אבל כמובן תשאלי את הרב שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;994304:
אגב,
תבררי הלכתית את העניין של שימוש בפונטים.
אני בררתי את זה וכיון שזו בעלות יהודית יש בעיה להשתמש בפונטים שלהם מדין גניבה.
אבל כמובן תשאלי את הרב שלך

תודה על ההערה.
אבל זאת לא תשובה על שאלתי.;)

• הוסף לסימניות
ברור
לא התכוונתי להיות הצדיקה שבאה ומעירה ;)
אך ורק לטובתך הזכרתי את העניין וממש לא מעניין אותי אם תתיחסי לזה או לא, זו החלטה שלך :)
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
פונטביט יכולים לתפוס אותך רק ע"י חיטוט במחשב שלך?
הם יכולים לברר את השם שלך ולראות שאת לא רשומה אצלם כלקוחה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;994726:
פונטביט יכולים לתפוס אותך רק ע"י חיטוט במחשב שלך?
הם יכולים לברר את השם שלך ולראות שאת לא רשומה אצלם כלקוחה, לא?

אני לקוחה שלהם, ושל עוד כמה חברות.

ובכל אופן התרחיש הזה הפחיד אותי.

אולי אני סתם פחדנית? אולי.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
על ראש הגנב......:)

וברצינות, יש עכשיו מבצע ללכידת עסקים עם תוכנות לא חוקיות.

אצלנו הייתה ביקורת (ממש ממש לא דבר נעים) והתגלתה תוכנה לא חוקית שהותקנה ללא ידיעתנו וכמובן שטענה זאת לא מתקבלת.

עד סוף חודש מאי ניתן להסדיר את העניין מבחינתם ללא נקיטת צעדים משפטיים.
-----------------------------------------------------------------------
"מבצע עסק חוקי עד ה- 31.5.2013

בימים אלה יוצא ארגון ה- BSA, האמון על נושא זכויות יוצרים של יצרני התוכנה, במבצע "עסק חוקי".

במסגרת המבצע, קורא הארגון לכלל העסקים לבצע בדיקה מקיפה בנוגע לרישיונות התוכנה העומדים לרשותם, להשלים את פערי הרישוי באם קיימים ולהימנע מתשלומי פיצויים ותביעות עתידיות.*

להסדרת הרישוי בעסק שלכם פנו אלינו עוד היום

35
ימים לסיום המבצע

--------------------------------------------------------
אודות BSA

BSA Software Alliance הינו ארגון מייצג מוביל של תעשיית התוכנה העולמית. ה-BSA הוא שיתוף פעולה של חברות בינלאומיות המשקיעות מיליארדי דולרים מידי שנה, על-מנת לפתח פתרונות תוכנה המניעים את הכלכלה ומשפרים את החיים המודרניים. באמצעות יחסי ממשל בינלאומיים, אכיפת זכויות קניין רוחני ופעילויות חינוך, ה-BSA מרחיב את אופקי העולם הדיגיטלי ובונה אמון וביטחון בטכנולוגיות חדשות המניעות את העולם הדיגיטלי קדימה.

עם החברות ב-BSA בישראל, נמנות בין השאר:
Autodesk, Adobe, Apple, Bently, CNC software, Filemaker, Lifecycly Managment Software Inc, Microsoft, PTC, Symantec, Siemens Product

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך ואיפה הם עושים את הביקורת

• הוסף לסימניות
פעם בתחילת דרכי, עבדתי עבור חברה שרכשה פונטים בצורה חוקית ומאחר ואני עבדתי עבורם, לא היה צורך לרכוש. יום אחד פנו אלי מפונטביט ושאלו אותי לגבי זה. אמרתי להם שאין צורך כי הפונטים קנויים חוקית ואז הם אמרו לי שהחוזה שלהם אומר שמותר לעבוד על הפונטים שלהם רק בכתובת שבה הם נרכשו ומאחר ואני עבדתי מהבית, זו היתה בעיה.
די נבהלתי והחלטתי שלא משתלם לעבוד בצורה שיכולה להשתמע כלא חוקית ומאז כבר קניתי אצלם 3 פעמים, וגם בפונטייפ.
כמו כן גם הלכתי חוקית על התוכנות והכל.
וגם על תמונות משאטרסטוק וכולי.

ואני מרגישה כל כך הרבה יותר נוח וטוב עם זה.
קשה היה להוציא את הכסף כי בעיקר בהתחלה הרווחים לא ממש היו משמעותיים אבל רכשתי הכל בתשלומי קרדיט וב"ה מאז באה לנפשי רווחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה