תסבירו לי איך בדיוק ההקלות גורמות לכם לנשום לרוחה?כולנו נושמים לרווחה שיש הקלות,
סולחת.(סליחה שנפלתי עלייך)
זה באמת מה שלא ברור, אבל זאת ההרגשה ברחוב.תסבירו לי איך בדיוק ההקלות גורמות לכם לנשום לרוחה?
שהגדילו את הקף העובדים מ15 ל30 אחוז?
שחינוך מיוחד יתחילו מחר? (זה עוד לא התחיל)
שאפשר לצאת לתפילות?
אני לא מוצאת בהקלות שום דבר שגורם לי לנשום לרוחה. אז נכון שיש מענה לכמה צרכים קריטים אבל פרוש המילה הקלות לשחררו אותנו מהכלא. לא ברור לי והוא חוזר על עצמו בכל נושא כאן (סליחה שנפלתי עלייך)
הם אולי יסבלו אולי לאאלה שיסבלו מזה יהיו המתחתנים בל"ג בעומר.
לא בקטע רע אבל אתה די חי בסרט...הם אולי יסבלו אולי לא
הציבור ירוויח,
החתונות יכנסו לפרופורציות שלא דמיינו שיתכן פעם
הציבור ירד מהעץ הראוותני
אחרי שיהיה 500 חתונות עם מניין מצמצם
משוגע מי שיחזור לחתן בראוותנות שהתרגלנו אליו עד כה
ויכניס את עצמו לחובות
מחכה כבר לראות איך יראה החתונות בשנים הקרובות
שכשאני אתחיל לחתן, העולם כבר יתנרמל
אם ההגבלות ימשיכו חודש חודשיים
ויתקיימו חתונות עם הגבלות
בהמשך כאשר יוסר ההגבלות והעולם יחזור לעצמו
רק פרייאר יקח הלוואה בשביל צלם יוקרתי או כסא כלה
אוי באמת.הם אולי יסבלו אולי לא
הציבור ירוויח,
החתונות יכנסו לפרופורציות שלא דמיינו שיתכן פעם
הציבור ירד מהעץ הראוותני
אחרי שיהיה 500 חתונות עם מניין מצמצם
משוגע מי שיחזור לחתן בראוותנות שהתרגלנו אליו עד כה
ויכניס את עצמו לחובות
מחכה כבר לראות איך יראה החתונות בשנים הקרובות
שכשאני אתחיל לחתן, העולם כבר יתנרמל
אם ההגבלות ימשיכו חודש חודשיים
ויתקיימו חתונות עם הגבלות
בהמשך כאשר יוסר ההגבלות והעולם יחזור לעצמו
רק פרייאר יקח הלוואה בשביל צלם יוקרתי או כסא כלה
יותר מזה...אלו שהתחתנו לפני פסח לפחות הספיקו להתארגןאם עכשיו כולם יוצאים
ונהנים מה"הקלות"
אלה שיסבלו מזה יהיו המתחתנים בל"ג בעומר.
לפי מה שהולך עכשיו -
עוד שבועיים יחזירו את הסגר כמו שהיה בליל הסדר
תרחמו עליהם,
ותשמרו על המקסימום.
גם אצלנו ככה.יותר מזה...אלו שהתחתנו לפני פסח לפחות הספיקו להתארגן
חברה שלי אמורה להתחתן בסיון
והיא רוצה לדחות את החתונה בגלל שאין לך אין להתארגן לחתונה!(נדוניה וכל מה שכרוך בה...)
בדיוק הפוך.תסבירו לי איך בדיוק ההקלות גורמות לכם לנשום לרוחה?
שהגדילו את הקף העובדים מ15 ל30 אחוז?
שחינוך מיוחד יתחילו מחר? (זה עוד לא התחיל)
שאפשר לצאת לתפילות?
אני לא מוצאת בהקלות שום דבר שגורם לי לנשום לרוחה. אז נכון שיש מענה לכמה צרכים קריטים אבל פרוש המילה הקלות לשחררו אותנו מהכלא. לא ברור לי והוא חוזר על עצמו בכל נושא כאן (סליחה שנפלתי עלייך)
אני לא מבינה למה אחרי ש99 אחוז מעמ"י הצליח להתפלל דרך המרפסתמישהו יכול להסביר לי מדוע בתשעים אחוז ממנייני החצרות אנשים לא חובשים מסכה?
כי מצד ההלכה יש סוברים שאם אנשים לא נמצאים באותה רשות הם לא יכולים להצטרף למניןאני לא מבינה למה אחרי ש99 אחוז מעמ"י הצליח להתפלל דרך המרפסת
אנשים הולכים להתפלל בחוץ ומסכנים את עצמם ואת הסביביה
עם כל הכבוד לתפילה במנין הבריאות קודמות!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים