דרוש מידע תריסים חשמליים מומלץ או לא? מה המעלות והחסרונות

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע את המעלות והחסרונות של תריסים חשמליים
האם מומלץ או לא
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש רק בסלון תריס חשמלי ואני ממש נהנית.
בשבת יש ידני וזה לא מכביד בכלל, בקלות ממש מעלים/ מורידים.
לא מוצאת חסרונות בכלל.

• הוסף לסימניות
זה נכון שאם מעלים את זה ידני, חייבים גם להוריד ידני? ואם לא המערכת של התריסים משתבשת?
לא שמעתי על כזה דבר
קורה שבשבת אחה"צ מורידה את התריס בגלל השמש ובמוצ"ש מעלה אותו חשמלי ולא ידני, כבר כמה שנים ככה וב"ה לא התקלקל ולא נהרס.

• הוסף לסימניות
רוצה להוסיף,
שיש כזה דבר גם תריס אור,
דהיינו שהחריצים קצת יותר מרווחים
מה שמאפשר להוריד את התריס
ושעדיין יכנס אור ואויר..

ואם רוצים לסגור הרמטית,
סוגרים עד הסוף..

• הוסף לסימניות
רוצה להוסיף,
שיש כזה דבר גם תריס אור,
דהיינו שהחריצים קצת יותר מרווחים
מה שמאפשר להוריד את התריס
ושעדיין יכנס אור ואויר..

ואם רוצים לסגור הרמטית,
סוגרים עד הסוף..
החורים האלו מכניסים אור ואויר?
לא נכנס שמש דרך זה?

• הוסף לסימניות
אני מאד נהנית שזה חשמלי , לפני שבת מכוונת את התריס, ולא משתמשת בידני.
תיקון עלה לי 200 שקל.

• תודה
Reactions: 999
  • הוסף לסימניות
התכוונתי שאני מעלה או מורידה לכל השבת לפי הצורך לפני שבת...

• הוסף לסימניות
גם אני הוצרכתי לתקן בדירה חדשה מקבלן אחרי חודשיים שימוש. כל התריס נפל למטה ונשבר
הבנתי שכל הפרויקט שלנו ככה עם תיקונים

• הוסף לסימניות
בתריס רגיל זה מיותר לגמרי.
מוצר לעצלניות.... :):):)
או סטייליסטיות...
אבל בתריס סלון רחב מאד או משהו בסגנון הזה, זה ממש נצרך וטוב.
כי קשה מאד להרים בלי זה.
וגם אם יש חוט כפול כזה להרים בקלות, עדיין זה סיוט. מניסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה