תריס בפינה

• הוסף לסימניות
יש לי תריס בפינה, בין החלבי לבשרי
ורוצה להשתמש בו לבשרי
איך יהיה נח יותר לעבוד
צורה א'- (החלק שסימנתי באדום, שם יהיה הפתח
1607979538083.png

או צורה ב'

1607979752360.png

יש לציין שהמשטח של הבשרי מהתריס עד הכיור (לא כולל את אזור התריס) 120 ס"מ
ובחלבי 94 ס"מ

אודה לכל מידע לקבלת החלטה

• הוסף לסימניות
גם מבחינת נוחות, וגם עיצובית, שהפתח יפנה לצד הבשרי.
אלא אם כן את שמאלית אז שווה לחשוב מחדש.

• הוסף לסימניות
גם מבחינת נוחות, וגם עיצובית, שהפתח יפנה לצד הבשרי.
חשבתי שאם אני עומדת ממול השיש הבשרי
במידה והפתח יהיה לכיוון החלבי, הפתח יהיה בדיוק ממולי בצד ימין, כך שיהיה לי נח לעבוד איתו
בעוד שאם אפתח לכיוון הבשרי, אני אצטרך להסתובב ימינה בשביל להפעיל את המכשיר/ להוציא אותו.

אני לא צודקת?
הדגמה:
1607981909908.png

• הוסף לסימניות
מה שקורה בפועל את פותחת את התריס מזיזה את המכשיר שיציץ ממנו (ואפילו לא חייב לגמרי) ומפעילה .. מה שהכי טוב זה צורה ב שהכלי יוצא ישר לבשרי.
אני לא יודעת מה את שמה בתריס אולי זה עובד אצלך אחרת אבל לחמותי יש תריס ויש שם את המיקסר,
המיקסר מונח אצלה על כזו מגבת או משטח דומה לו כדי שיחליק טוב, והיא פשוט מושכת את זה החוצה על השיש ומתחילה לעבוד.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאם אני עומדת ממול השיש הבשרי
במידה והפתח יהיה לכיוון החלבי, הפתח יהיה בדיוק ממולי בצד ימין, כך שיהיה לי נח לעבוד איתו
בעוד שאם אפתח לכיוון הבשרי, אני אצטרך להסתובב ימינה בשביל להפעיל את המכשיר/ להוציא אותו.

אני לא צודקת?
הדגמה:
צפה בקובץ המצורף 783998

יהיה לך פחות נח. כי בדר"כ להוציא מיקסר זה כולל קערה נוספת, ביצים, קמח ועוד....
אז את כבר מסתובבת כולך לכיוון החלבי, והשטח שם קטן יותר.
והכיור בצד ימין, כך שיוצא שאת עובדת משמאל לימין. שזה פחות נח.
לעומת הצד הבשרי, שזה זרימת העבודה, הוצאת מיקסר, כל החומרים ליד, והכלים ישר לכיור...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יהיה לך פחות נח. כי בדר"כ להויא מיקסר זה כולל קערה נוספת, ביצים, קמח ועוד....
אז את כבר מסתובבת כולך לכיוון החלבי, והשטח שם קטן יותר.
והכיור בצד ימין, כך שיוצא שאת עובדת משמאל לימין. שזה פחות נח.
לעומת הצד הבשרי, שזה זרימת העבודה, הוצאת מיקסר, כל החומרים ליד, והכלים ישר לכיור...
תודה רבה
קיבלתי.
מעריכה מאוד!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה