תריס חיצוני

• הוסף לסימניות
הציעו לי התקנה של תריס חיצוני למרפסת,
אשמח לדעת מה המעלות\חסרונות של התריס החיצוני.

כל תשובה תעזור לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו תריס חיצוני ע"מ להגדיל את גובה הויטרינה.

• הוסף לסימניות
האם יש לכם בעיה עם איטום?
עשינו 2 תריסים כאלו.
באחד יש מעל גג ובאחד לא אבל אין בעיה של איטום.
אנחנו גרים בירושלים וכן יש בעיה בימים קרים במיוחד שהתריסים מאד "מזיעים"
אבל זה כנראה קורה בגלל החומר ממנו הם עשויים ולא בגלל התריס החיצוני.
אני משתדלת תמיד לא לסגור לגמרי כדי להמנע מכך.

• הוסף לסימניות
שימו לב
אם אתם עושים תריס חיצוני
שהוא לא פוסל את הסוכה של השכן למטה (אם יש לו כזו)
לנו היתה בעיה עם זה

• הוסף לסימניות
שימו לב
אם אתם עושים תריס חיצוני
שהוא לא פוסל את הסוכה של השכן למטה (אם יש לו כזו)
לנו היתה בעיה עם זה

אני קומה אחרונה,
ואת התריס אני מתקינה בכניסה למרפסת = סוף הסלון.

• הוסף לסימניות
אני קומה אחרונה,
ואת התריס אני מתקינה בכניסה למרפסת = סוף הסלון.

אם כך זה מעולה!
כי אצלינו השכנים מעלינו רצו לשים תריס חיצוני - ללא ידיעתנו
ומכיוון שגם כך הסוכה שלנו פיצית, לא יכולנו להסכים להם
יש בזה דעות הלכתיות שונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה