תרי קלא לא משתמע...תרי זוזי???

• הוסף לסימניות
חיפשתי לראות נדלן וזה נורא מעצבן. כתוב רק עיר בלי כתובת. לא פרקטי בכלל.

אגב את הפרסומת ממש לא אהבתי. אין פה אסטרטגיה רק יציאה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את עיצוב האתר, הגם שחבל שזה לא רספונסיבי.
יש לך מושג מי בנה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
חברים שלי בעלי האתר.
מאחל להם בהצלחה רבה!

אני רק נזכר בכמה אתרים חרדיים בסגנון זה שעלו לאוויר כמו בלון הליום ונעלמו...מקווה שזה יהיה היד2 החרדי.

• הוסף לסימניות
גם אני מאחל בהצלחה! ההתחלה ממש טובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;1280760:
אין לי מושג.
חברים שלי בעלי האתר.
מאחל להם בהצלחה רבה!

אני רק נזכר בכמה אתרים חרדיים בסגנון זה שעלו לאוויר כמו בלון הליום ונעלמו...מקווה שזה יהיה היד2 החרדי.

שאלת תם.
למה בכלל צריך יד2 חרדי?

שאני באה לקנות רכב/ספה/עגלה/דירה לא מעניין אותי מי היו הבעלים הקודמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1282038:
שאלת תם.
למה בכלל צריך יד2 חרדי?

שאני באה לקנות רכב/ספה/עגלה/דירה לא מעניין אותי מי היו הבעלים הקודמים.

לכאורה חלק מהקטגוריות אנחנו אוהבים מהשטיבל. החכמה של בעלי האתר תהיה אם הם יתאימו את זה ויגרמו לכל חרדי להגיע לאתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה