I can do it
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
•
- הוסף לסימניות
ניסיתי לבקש לא נפתחו לי ומה שכן לא רואים בזהאם יש לך נטפרי אולי יש סרטונים שניתן לבקש לפתוח ביוטיוב.
ניסיתי לבקש לא נפתחו לי ומה שכן לא רואים בזהאם יש לך נטפרי אולי יש סרטונים שניתן לבקש לפתוח ביוטיוב.
אז מה אני צריכה את זה בבית?הוא לא רובוט
מי אמר שאת צריכה?אז מה אני צריכה את זה בבית?
מה המעלות שלו?
אבל הסה"כ שלו זה 2.7 ליטר, או שלא הבנתי נכון?המעלה שלו זה שהוא עושה הכל במכשיר אחד, טוחן, לש , ומבשל וכן מקציף
וכן אפשר לבשל בו ארוחה שלמה בארבע קומות זאת אומרת שיהיה בתחתית רוטב ובסל קצת יותר למעלה יהיה אורז ושוב למעלה עוף ועוד יותר למעלה ירקות כך שכל הטעמים יתערבו ביחד
והמעלה העיקרית שלו זה המתכונים המובנים שיש באתר cookidoo ובמכשיר החדש, הכל מסונכרן על המסך של המכשיר עצמו (רק שעם נטפרי זה לא מתחבר) שמורים לך כמה בדיוק לשים מכל דבר ובאיזה חוזק לטחון ובמשך כמה שניות וכן באיזה טמפרטורה לבשל ובמשך הבישול האוכל שבפנים ממשיך להתערבב
המתכונים המובנים נבדקו על ידי שפים בצרפת ובגרמניה, כך שהתוצאה שיצא לך בבית תהיה אותה תוצאה שיוצאת לשף עם כוכב מישלן
2,2 ליטר, נראה לי מתאים לשש נפשותאבל הסה"כ שלו זה 2.7 ליטר, או שלא הבנתי נכון?
מתאים למשפחה לא גדולה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים