התייעצות תרמוס שומר חום ל-24 שעות!! יש חיה כזו???

• הוסף לסימניות
מחפשים תרמוס שומר חום, אבל באמת!
משו שנמלא אותו פעם ביום כמה ליטרים וזה יהיה חם מספיק כדי להכין מטרנה/נס/תה .
אשמח להמלצות..
נ.ב. אם תתיגו אותי , יהיה לי יותר קל לדעת את התשובות שלכם..
ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות..
ממש תודה!!
יש לי תרמוס מעולה שעלה ממש זול (30 בערך) הוא ממש חתיך והוא גם לא שביר בכלל (היה לי אחד של החברה המקורית של התרמוסים והוא נשבר לי)
(אני יודע שזה לא נשמע אמין, אבל זו האמת)
והכי חשוב הוא שומר חום מעולה (כמובן שאחרי יום זה לא כמו שהכנסת אותו אבל אני בכיף משתמש איתו למטרנות של הילדה בשבת שלימה ואפילו במוצש) - קניתי לעצמי אחד נוסף לפסח

מצו"ב התמונה (ראיתי שמוכרים אותו בעוד דוגמאות, וכן בצבע שחור)
1737412977531.jpeg

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות..
ממש תודה!!
מנסיון שלי רק של החברה תרמוס, הם היחידים שאני יודעת ששומרים חום עד מוצ''ש. אבל הם באמת שבירים, נפילה אחת על השיש וכל הזכוכית הפנימית מתנפצת. לדעתי שווה להשקיע בזה ולהשתמש בזהירות.

• הוסף לסימניות
יש לי תרמוס מעולה שעלה ממש זול (30 בערך) הוא ממש חתיך והוא גם לא שביר בכלל (היה לי אחד של החברה המקורית של התרמוסים והוא נשבר לי)
(אני יודע שזה לא נשמע אמין, אבל זו האמת)
והכי חשוב הוא שומר חום מעולה (כמובן שאחרי יום זה לא כמו שהכנסת אותו אבל אני בכיף משתמש איתו למטרנות של הילדה בשבת שלימה ואפילו במוצש) - קניתי לעצמי אחד נוסף לפסח

מצו"ב התמונה (ראיתי שמוכרים אותו בעוד דוגמאות, וכן בצבע שחור)
צפה בקובץ המצורף 1876349
איפה קונים?

• הוסף לסימניות
לי היה של פוד אפיל, קטן.
שמר חום מעולה.
במוצ"ש עדין היה רותח, אבל כנראה נשבר, כי כבר לא עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על תרמוס של חברת THERMOS - המקורי
לא שביר
שומר חום למעלה מ24 שעות
מילאתי בערב שבת ובמוצאי שבת עדיין היה חם מאוד!

• הוסף לסימניות
גם של תרמוס המקורי, כבר לא שומר חום ממש 24 שעות
מנסיון

• הוסף לסימניות
של חברת THERMOS ניתן גם להשיג באמזון עם משלוח:
קישור אמזון של ה-1.1 ליטר
קישור אמזון ל-1.9 ליטר

אנו משתמשים לשבת באחד של 1.1 ליטר ושומר חום דיי טוב אם כי לא נשאר ממש רותח ממתי שמתחילים לרוקן.

למטרנה ואלי גם תה ודאי טוב גם במוצ"ש אבל לקפה עם חלב כבר בצהרי שבת כבר לא מספיק חם.

גם של תרמוס המקורי, כבר לא שומר חום ממש 24 שעות
מנסיון
אכן הישנים שלהם היו יותר טובים משום מה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה