תרסיסים לניקוי כריות, שמיכות...

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר חומרים/תרסיסים כאלו עם ריח טוב שאפשר לרסס על כרית/שמיכה יבשה עם ריח לא טוב? במיוחד בזמן של גמילה של ילד קטן שאין כל כך מה לעשות אחרי שהוא מרטיב...?

• הוסף לסימניות
יש תריסיסים שמתאימים לאריגים ובדים בריחות מאד נעימים.
וכדאי לכסות את הכרית במגן כרית וכך הרטיבות לא חודרת לכרית.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לרענן את המצעים במהלך השבוע בספריי המורכב ממים ומרכך כביסה, מתיזה על כל כלי המיטה והבית מריח גן עדן...

• הוסף לסימניות
אני מכבסת את הכריות עם המון מרכך, אפילו פעם בשבועיים כי לפעמים יש חול או לכלוך של ידיים וכו', זה לא סיפור בכלל, ואחרי זה יש לזה ריח מדהים להמון זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1286572:
אני מכבסת את הכריות עם המון מרכך, אפילו פעם בשבועיים כי לפעמים יש חול או לכלוך של ידיים וכו', זה לא סיפור בכלל, ואחרי זה יש לזה ריח מדהים להמון זמן.

מעניין. איך את מייבשת אותם?

• הוסף לסימניות
מדי פעם אני מרססת על הבגדים בארון או לפני הלבישה - תרסיס למייבש כביסה, צבע תכלת של סנו מקסימה, זה מריח ריח נפלא בכל הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1286520:
יש תריסיסים שמתאימים לאריגים ובדים בריחות מאד נעימים.
וכדאי לכסות את הכרית במגן כרית וכך הרטיבות לא חודרת לכרית.

התרסיסים שהתכוונת אליהם הם רק עם ריח טוב או גם לניקוי? ראיתי בחנות משהו כמו מפיץ ריח לבדים בצורת ספריי.. לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1287778:
התרסיסים שהתכוונת אליהם הם רק עם ריח טוב או גם לניקוי? ראיתי בחנות משהו כמו מפיץ ריח לבדים בצורת ספריי.. לזה התכוונת?

של סנו?

• הוסף לסימניות
אני משתמש כבר כמעט שנתיים בתרסיס ריחני למיבש כביסה של בדין בצבע ורוד כתוב שזה מתאים גם לרסס ישירות על הבגד... אני מרססת גם על המצעים ויש ריח נפלא.. וגם על הבגדים סתם כך לפני שאנחנו יוצאים...כל מי שמגיע אלי שואל אותי מאיפה זה...כמובן שאני מרססת גם לתוך הארונות...
אגב כשילדים מרטיבים אין כמו ליבש ולאוורר בשמש חזקה לפני כל השאר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1286480:
מישהו מכיר חומרים/תרסיסים כאלו עם ריח טוב שאפשר לרסס על כרית/שמיכה יבשה עם ריח לא טוב? במיוחד בזמן של גמילה של ילד קטן שאין כל כך מה לעשות אחרי שהוא מרטיב...?

גם אני משתמשת עם התרסיס למייבש כביסה של סנו, אבל זה לא מיועד לניקוי,
אלא לתוספת ריח בלבד.
כמו שבושם לא מיועד להפגת ריח זיעה, אלא יעשה אותו יותר גרוע, כך לעניות דעתי,
תרסיס ריחני אינו מתאים למטרה הנ''ל.

• הוסף לסימניות
אם נגמר לכם הסנו למייבש-
תשמרו את הבקבוקים, אני ממלאה בהם מרכך כביסה רגיל שאני אוהבת, ומוסיפה מים
התוצאה שווה!
ואגב, אם כבר סתם פטנט, אם אורחים מגיעים,(או סתם אם בא לך)
כמה ריסוסים על הווילונות, או על מקור בד אחר בחדר..
וכל הבית מריח:p

• הוסף לסימניות
כשילד מרטיב אני מכבסת!!!!
את השמיכות (כן גם בחורף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה