דרוש מידע תרפיה באומנות - תחום טיפול רגשי

• הוסף לסימניות
סתם אם זאת ילדה בגן יש לי המלצה על מטפלת ריגשית שהיא גם פסיכולוגית ילדים
היא מטפלת דרך תרפיה במשחק
הצילה לי שתי ילדות
מקצועית מאג
וגם זולה יותר
אם אחת מהבנות עברתי באמצע טיפול בתרפיה שלא ראיתי שיפור (אחר 6 מפגשים)
והדבר רק היטיב איתה (היא היתה מאד מאוימת מהתרפיסטית
אפ מעניית אוך אשלך לך באישי מס' טלפון
אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
כשפונים לטיפול, לפעמים מתוך לחץ ואז- לא שמים לב על מרחק הגעה, ועל מחיר. כי חייבים והורים חושבים שיעמדו בזה. אחרי 7-10 פגישות, רואים מעט התקדמות והקשיים להזכרתי מתחילים להעמיס ומפסיקים טיפול, ואז מצטרפים לרשימת המתלוננים, הטיפול לא עזר, הילד כשיגדל ויצטרך טיפול גם לא יפנה , כי הייתי בעבר וזה סתם, לכן כדי שלא יצא שכרו בהפסדו. מאד חשוב לשקול לפני הטיפול את כל ההיבטים וכן התרשמות, מפגש ראשון עם ההורים יש ההתרשמות וההבנה אם מתאים או לא. מטפלות במכונים יש ויש. וכן בקופ"ח, הסיבה היא שהמחיר שהמטפלת מקבלת הוא נמוך. אם נוריד הדרכה, קבלות וכו'

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים ומקום
בו היא עובדת

תודה
סתם אם זאת ילדה בגן יש לי המלצה על מטפלת ריגשית שהיא גם פסיכולוגית ילדים
היא מטפלת דרך תרפיה במשחק
הצילה לי שתי ילדות
מקצועית מאג
וגם זולה יותר
אם אחת מהבנות עברתי באמצע טיפול בתרפיה שלא ראיתי שיפור (אחר 6 מפגשים)
והדבר רק היטיב איתה (היא היתה מאד מאוימת מהתרפיסטית
אפ מעניית אוך אשלך לך באישי מס' טלפון

• הוסף לסימניות
מנסיון במכון מסוים בירושלים, תרפיה באומנות לא הזיזה כלום. 0 עגול. עם מטפלת שאמורה להיות מקצועית עם תואר.

בטיפולים אחרים אצל אנשי מקצוע של ממש, היתה התקדמות ניכרת ומהירה הרבה יותר. לי קשה לשקם את האמון בתרפיות למינהן גם אם אלה "בעלי מקצוע"
בשביל טיפול יש תרפיסטים מקצועיים- פסיכולוג או עו"ס.

• הוסף לסימניות
בשביל טיפול יש תרפיסטים מקצועיים- פסיכולוג או עו"ס.
ויש לציין שגם הם עושים שימוש בכלים תרפויטיים גם מתחום האומנות, המשחק ועוד, אבל ההכשרה שלהם רחבה יותר ולא ממוקדת כלי ספציפי.

• הוסף לסימניות

My name@​

אשמח גם לשמוע על מקום לטיפול רגשי לידה בת 6 בבני ברק דרך מכבי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה