- הוסף לסימניות
כמה שעות שבועיות זה בבית המורה?
תרפיה באומנות או האומנות שיקומית?כמה שעות שבועיות זה בבית המורה?
אצל מי נחשבת?למיטב ידיעתי התעודה של וינגייט אכן נחשבת
בשביל להכיר בשעות טיפול בסל אישי צריך תואר מוכר.אם אני כמנהלת לא אמצא מטפלת אמיתית לשעות סל אישי, אעדיף מטפלת כזו
גם עם תואר מוכר מקבלים אותו דבר (שעות טיפול=שעות הוראה)בשביל להכיר בשעות טיפול בסל אישי צריך תואר מוכר.
אחרת משלמים על זה כמו שעות הוראה רגילות.
כבר הייתי בסרט הזה שמטפלות הציגו את עצמם עם תעודה ממקומות כאלה וזה לא עבר את אישור המשרד לתשלום.
התשלום שונהגם עם תואר מוכר מקבלים אותו דבר (שעות טיפול=שעות הוראה)
מה ההבדל?התשלום שונה
אין אפשרות לפלח לשעות טיפול ללא תעודה עם תואר מוכר.
כאשר מפלחים לשעות הוראה את יכולה להעסיק כל מורה + תעודת מכון X לטיפול והתשלום כשעות הוראה
בחינוך העצמאי ערך שעת טיפול גבוהה יותר.מה ההבדל?
שטויותשמעתי שרק מי שיש לה סיפור אישי או איזה משהו מיוחד שעברה בחיים מתקבלת ללימודים האלה
זה נכון?
כי ב"ה אין לי משהו מיוחד למכור![]()
איפה מתקבלת??שמעתי שרק מי שיש לה סיפור אישי או איזה משהו מיוחד שעברה בחיים מתקבלת ללימודים האלה
זה נכון?
כי ב"ה אין לי משהו מיוחד למכור![]()
הרבה נשים למדו בבית המורה ועברו הדרכה מקצועית -מדריכה מקצועית שמלווה כל טיפול וטיפול ,וכך הן ומצליחות מאוד אין צורך לוותר על רמה רוחנית רואים ס"ד מיוחדת כשלט מתפשרים על רוחניות מנסיון אישי .בשביל המקצועיות אני ממליץ על מבחר
לא להתפשר על פחות מזה
למדת את התרפיה באומנות או אומנות שיקומית?בבית המורה בבני ברק מוממלץ למדתי שם אחת הבנות הגיעה פעם בשבוע מטבריה,ולא קשור מה עברת אם יש לך גישה ומשיכה ויעולת הכלה הקשבה וכו ה מתאים.
על מקצועיות אין מה להתווכח זו המציאותהרבה נשים למדו בבית המורה ועברו הדרכה מקצועית -מדריכה מקצועית שמלווה כל טיפול וטיפול ,וכך הן ומצליחות מאוד אין צורך לוותר על רמה רוחנית רואים ס"ד מיוחדת כשלט מתפשרים על רוחניות מנסיון אישי .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //