- הוסף לסימניות
ע"מ להשתתף באתגרים, התמונה חייבת להיות יצירה אישית שלכם.למה מחקו לי?
מה לא טוב?
שימוש בתמונה שמישהו אחר יצר, עלול לגרום להשעיה מפורום AI
ע"מ להשתתף באתגרים, התמונה חייבת להיות יצירה אישית שלכם.למה מחקו לי?
מה לא טוב?
יש לי לאנורדוע"מ להשתתף באתגרים, התמונה חייבת להיות יצירה אישית שלכם.
שימוש בתמונה שמישהו אחר יצר, עלול לגרום להשעיה מפורום AI
מבין את הכעס, אבל דיברנו על זה בעבר המון פעמים, גם 9:59 זה לפני הזמן והיצירה תימחק. חבל על העצבים. אני מחוייב לשאר המשתתפים שממתינים בסבלנות ל22:00, הבטחתי שוב ושוב שאדאג שמי שיעלה קודם לא ישתתף באתגר. הכעס צריך להיות מופנה לשעון במחשב שלכם, לא אלי.@מנהל ai
אני ממש כועסת!!!
אני העלתי אצלי אחרי 22:00!!!!
חיכיתי אפילו עוד כמה שניות!!!
אני חושבת שברגע שאתם רואים 21:59 אתם יכולים להאמין שבמחשב של הניק היה 22:00
זה ממש מבאס!!
סתם אתם גורמים לי לא להשתתף!!!
השעון במחשב שלי היה אחרי 22:00!!!מופנה לשעון במחשב שלכם, לא אלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים