תשומת לב

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני כבר תקופה ממושכת עוקב אחרי איזה אתר חרדי (או יותר נכון בחזות חרדית)
ששמה פשוט תפסו איזה רב תלמיד חכם ירא שמיים
ומתי שיוצא להם הם עושים עליו כתבה ומביאים אותו בצורה שחורה.
ואפילו שמים עליו תמונה ומציגים אותה בצורה שהרב הוא איזה רודן.
הם כמובן לא ישימו את זה בכותרות הראשיות, אבל הם ישימו פה שם, כתבות שתופסות את העין עם תמונה כמו שכתבתי למעלה,
הרי הרבה אנשים נכנסים לאתר הזה כל יום, ורואים את הכתבות האלה - ומה שיוצא להם פה - לשנוא את הרב הזה, וכששונאים מישהו כבר יותר קל לדבר עליו בגנותו.
ככה מתנהגים לתלמידי חכמים??
הרי התקשורת ביידים שלה לוקחת בן אדם ויכולה לעשות ממנו צדיק או רשע, רק תלוי איך היא מציגה את זה.

יש מדרש רבה במדבר פרשה ג' אות א'
מָה הַתְּמָרָה הַזּוֹ עוֹשֶׂה תְּמָרִים וְעוֹשָׂה קוֹצִים וְכָל מִי שֶׁהוּא מְבַקֵּשׁ לִגְבוֹת תְּמָרִים הַקּוֹצִים שֶׁיֵּשׁ בָּהּ שׁוֹלְטִין בּוֹ, כָּךְ הֵם הַצַּדִּיקִים כָּל מִי שֶׁאֵינוֹ מְשַׁמֵּר עַצְמוֹ מֵהֶם נְשִׁיכָתָן נְשִׁיכַת שׁוּעָל, וַעֲקִיצָתָן עֲקִיצַת עַקְרָב, וּלְחִישָׁתָן לְחִישַׁת שָׂרָף, וְאַף כָּל דִּבְרֵיהֶם כְּגַחֲלֵי אֵשׁ. (תורת אמת) וכעין זה גם במשנה באבות

ובנוסף לכך מובא בגמרא בשבת שכל המבזה ת"ח אין רפואה למכתו

למרות שלא הבאתי פה פרטים מזהים,
אך בכל אופן זה יכול לחזור בואריאציות שונות, ששומעים מישהו אן רואים באיזה אתר שמדבר על הרב פלוני. זה פשוט חודר. וצריך לברוח מזה כבורח מאש.

על כן באתי למחות על זה, כי עניין זה חורה לי מאוד.

• הוסף לסימניות
אז מראש לא נכנסים לאתרים שקוראים לעצמם "חרדים" מלבד פרוג

• הוסף לסימניות
רעיון טוב!
אבל תראי לי אחד שלא נכנס לאתרים חוץ מאתר פרוג
ואגב האתר הזה מסתומא גם לאלה שיש להם אינטנרט חסום....
ובנוסף לכך כשאדם רוצה לדעת חדשות אז הוא נכנס לאתרים כאלה.
והכוונה שלי הייתה שמי שנכנס לאתרים כאלה או אחרים - שישים לב טוב ולא יכנס לכאלה כתבות על רב פלוני .
כי אדם מטבעו הוא סקרן, ושמביאים איזה כותרת בומבסטית כזאתי בצורה מגמתית , למה שבן אדם לא יכנס לשם?? (הרי הוא סקרן)..

• הוסף לסימניות
תני לי לנחש שמדובר על האתר "כיכר השבב" (לא היה לי טעות בכתיב, ככה אני קוראת לזה....)

• הוסף לסימניות
אני גבר, ויותר ממה שאמרתי למעלה אני לא אומר.

• הוסף לסימניות
כלומר: (מה שאני הצלחתי להבין)
אל תיכנסו לשום אתר, כי אולי מדובר באתר שעליו adyo מדבר.
ואם אתם הצלחתם להבין על מי הוא מדבר, ובאיזה אתר מדובר, אז תתרחקו ממנו.
ואם בכל אופן נכנסתם, אז אל תלחצו על הכתבה שיש עליה תמונה של X
ואם כבר נכנסתם, אל תיכנסו לאתר של X, תשאירו שם תגובה שאתם ממש מוחים על מה שנאמר באתר Y
וליתר ביטחון תפרסמו את המחאה באתר W,Z Q,

• הוסף לסימניות
לפי מה שהצלחתי להבין קקטוס לא קראת את התגובה שלי למעלה - אז הנה אני יצטט
"והכוונה שלי הייתה שמי שנכנס לאתרים כאלה או אחרים - שישים לב טוב ולא יכנס לכאלה כתבות על רב פלוני .
כי אדם מטבעו הוא סקרן, ושמביאים איזה כותרת בומבסטית כזאתי בצורה מגמתית , למה שבן אדם לא יכנס לשם??"

וכן אם אפשר למחות באתרים שיש שם אנשים חרדים ויראי ה' אז למה לא??
הרי מדובר כאן בתלמיד חכם,
ופשוט הכונה שלי הייתה שאנשים ישימו לב לזה
ואגב אתה יודע- מדברים שהם יסודות של יהודי (כבוד חכמים ואמונת חכמים) לא עושים חוכא והתלולא זה א' ב'.

כשאז אותו חולה בנפשו פגע ברב שטניימן שליט"א, בכולל אצלי עלה רב ומסר שיחה בתורת מחאה על ביזוי של תלמיד חכמים.
וכי הרב שטיינמן צריך את המחאה הזאתי??
זה כאן כבוד ה'!!!

• הוסף לסימניות
כדאי לקרוא [ולציית...] את ה'קול קורא' של מועצות גדולי התורה.

לכך בדיוק היתה כונתם.

• הוסף לסימניות
על אותו גדול הדור רואים בחוש את הפסוק "וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"

• הוסף לסימניות
ירושלמער, אם אנחנו מדברים על אותו אחד - צודק 100 אחוז

• הוסף לסימניות
קיצור.... בכל האתרים האלה מדברים על רבנים! ואף אחד לא נביא על מה ומי אתה מתכוון....

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הבנת, לא התכוונתי לתת שם של אתר כלשהו
התכוונתי שרק שישימו לב לזה שמדברים על רבנים... ושידעו שזה לא בא מנקודת אמת של וואלה יש מצווה פה לגנות אותו, אלא הם רק באים להשמיץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adyo;1182590:
רעיון טוב!
אבל תראי לי אחד שלא נכנס לאתרים חוץ מאתר פרוג
ואגב האתר הזה מסתומא גם לאלה שיש להם אינטנרט חסום....
ובנוסף לכך כשאדם רוצה לדעת חדשות אז הוא נכנס לאתרים כאלה.
והכוונה שלי הייתה שמי שנכנס לאתרים כאלה או אחרים - שישים לב טוב ולא יכנס לכאלה כתבות על רב פלוני .
כי אדם מטבעו הוא סקרן, ושמביאים איזה כותרת בומבסטית כזאתי בצורה מגמתית , למה שבן אדם לא יכנס לשם?? (הרי הוא סקרן)..

הרשה לי להכיר לך כמה כאלה, שלא נכנסים לשום אתרי חדשות
ופרוג הוא ממש הגבול בשבילם (וגם גלגל ההצלה)
אפילו שיש באפשרותם להכנס לאתרים אחרים

• הוסף לסימניות
אשריהם!!! מסתובב בעיתונים איזה גמ"ח של ניתוק האינטרנט הפרוץ ממחשבים ניידים
הם כותבים שם שהאינטרנט החסום זה לא אומר שאי אפשר להיכשל בו... אז קל וחומר על האינטרנט הפרוץ אז באמת אשריהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה