כללי תשורה לתורם חסידי

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
אני מצוי כרגע בתהליך של מעבר לניהול קריאייטיב במשרד פרסום חדש. בין כל התהליכים (של מעבר מעבודה זו לשניה), אני מוצא מקום להעלות עוד פוסט בנושא הלייזר.
אחי ערן יוותר לבדו בניהול העסק הקיים (תשורות ומתנות לתורמים), ואני פורש כנפיים ואגיע רק לדברים הדחופים.

עוד משהו שנבנה היום, תשורה לתורם עם סובלימציה וחיתוכי לייזר.

צפה בקובץ המצורף 152731

צפה בקובץ המצורף 152732

צפה בקובץ המצורף 152733

צפה בקובץ המצורף 152734

צפה בקובץ המצורף 152735

צפה בקובץ המצורף 152736

קבצים מצורפים

• 0001amir.jpg
    KB 231.7 · צפיות: 19
  • 0002amir.jpg
    KB 213 · צפיות: 18
  • 0003amir.jpg
    KB 209.7 · צפיות: 19
  • 0004amir.jpg
    KB 160.1 · צפיות: 25
  • 0005amir.jpg
    KB 135.9 · צפיות: 21
  • 0006amir.jpg
    KB 144.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!

המון הצלחה עמיר!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה והרבה הרבה הצלחה
מקווים שתשתף אותנו גם בתוצאות של העבודה החדשה:)

• הוסף לסימניות
מרשים ויוקרתי...
מיוחד!
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
מדהים כרגיל...
שיהיה בשפע של הצלחה ובקלות וכמובן, הרבה לקוחות טובים (ולא מעצבנים :( )
ואל תשכח אותנו! תמשיך לשתף......

• הוסף לסימניות
א. בהצלחה.
ב. זה יפה מאוד, כרגיל.

(מעניין איך אפשר לעבוד כל הזמן בסגנון הכבד הכבד (הכבד!) והכ"כ צפוי .)

• הוסף לסימניות
עמיר, עבודות מדהימות!
הייתי שמח אם היית מפרסם את המחירים באופן כללי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
מיוווווווווווווווחד
ומדהים כרגיל
הצלחה

(באמת מענין טווח מחירים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה