מידע שימושי תשלום באתר שיין

• הוסף לסימניות
שלום,
יש אפשרות לשלם בדיירקט ישראל באתר שיין?
מישהו יודע?
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי דיירקט ישראל.
ואני לא מצליחה לבצע הזמנה.
מה יכול להיות הבעיה?
זה ההודעה שאני מקבלת:
1625738031210.png

קרה למישהו??

• הוסף לסימניות
הבנתי שאי אפשר לשלם בדיירקט ישראל באתרים של חול כמו שיין.
מישהו יודע על אתר (כמו זיפי באליאקספרס) שכן מאפשר רכישה בשיין דרך כרטיס דיירטק של ישראל?

• הוסף לסימניות
1. אפשר ועדיף לשלם דרך פייפאל. פותחים שם חשבון מכניסים את הדירקט וזה עובד מניסיון באתרים אחרים בחו"ל.
2. צריך כרטיס דיירקט בינלאומי עם 16 ספרות. כרטיס של 9 ספרות לא יעבוד. אם אין לבקש מהבנק.
3. אם עדיין לא הולך, אולי יש חסימה לעסקאות חו"ל - לבדוק מול הבנק.

• הוסף לסימניות
1. אפשר ועדיף לשלם דרך פייפאל. פותחים שם חשבון מכניסים את הדירקט וזה עובד מניסיון באתרים אחרים בחו"ל.
2. צריך כרטיס דיירקט בינלאומי עם 16 ספרות. כרטיס של 9 ספרות לא יעבוד. אם אין לבקש מהבנק.
3. אם עדיין לא הולך, אולי יש חסימה לעסקאות חו"ל - לבדוק מול הבנק.
יש לי דיירקט ישראכרד עם 16 ספרות. אבל כתוב עליו valid only in israel
יש מצב שזה רק חסימה מול הבנק?

לגבי פייפל,
מה היתרונות?
אני צריכה SMS בשביל זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה