תח"צ תשלום גם מאחור? משהו כבר קיים???

• הוסף לסימניות
כמובן שאני קצת ציני, אבל אני מאמין שרובכם עולים לאוטובוס ומשלמים (גם) מאחור
אבל תדעו שלא בכל העולם זה ככה!
אמנם בישראל החדשה (מרכז וכו') יש תשלום גם מאחור אבל בישראל הישנה (פריפריה-ובלי הכללה) ברוב האוטובוסים אין תשלום מלבד אצל הנהג שכמובן עדיין רודף אחרי כל 'דוס' גנב שח"ו נכנס לסדר את הילדים לפני התיקוף של הרב-קו (ואם בא לי לשלם באפליקציה? הוא יודע שאין לי...)
וע"כ אשמח לשמוע מחכמת ההמונים האם מישהו יודע האם החברות חייבות לשים מכשיר תיקוף מאחור ומה בדיוק החוזה איתם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע באיזה ערים ספציפית מדובר

• הוסף לסימניות
אני ראיתי כך בתחבורה הפנימית באשדוד - נכון ללפני שנה ומחצה.

• הוסף לסימניות
אמנם בישראל החדשה (מרכז וכו') יש תשלום גם מאחור אבל בישראל הישנה (פריפריה-ובלי הכללה) ברוב האוטובוסים אין תשלום מלבד אצל הנהג שכמובן עדיין רודף אחרי כל 'דוס' גנב שח"ו נכנס לסדר את הילדים לפני התיקוף של הרב-קו (ואם בא לי לשלם באפליקציה? הוא יודע שאין לי...)
וע"כ אשמח לשמוע מחכמת ההמונים האם מישהו יודע האם החברות חייבות לשים מכשיר תיקוף מאחור ומה בדיוק החוזה איתם
תודה רבה
שים לב לסעיף 4.2 בקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• Guidelines for the implementation of validity in public transport version 1.80.pdf
    KB 625.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
אתה מדבר על אוטובוס עירוני או בין עירוני?

• הוסף לסימניות
תיקוף מאחור בבין עירוני - יש אך ורק בביתר
כנראה בזכות מסירות נפשו של רב העיר הגרד''צ אורדנטליך זצוק''ל להפרדה באוטובוסים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שים לב לסעיף 4.2 בקובץ המצורף
מעניינים גם הסעיפים האלו:
5.6.2 משך הזמן שיעבור בין קירוב המזהה החכם ועד לחיווי מתאים לנוסע לא יעלה על500 מילישניות.
5.6.3 מזהה חכם יזוהה החל מטווח של 5 ס"מ מאמצעי התיקוף ועד נגיעה פיזית בו.
מזהה חכם - רב קו

• הוסף לסימניות
כמובן שהכוונה לעירוני
זה מפליא שאין את זה בכל האוטובוסים העירוניים...
אולי כוונתך לנסיעה עירונית באוטובוס בין עירוני?
קו 146 בבני ברק לדוגמא, הוא מאסף עירוני רגיל כמו כל האוטובוסים העירוניים [הנמוכים], אבל הוא באוטובוס בין עירוני...
באוטובוסים כאלו אכן אין מכשיר תיקוף מאחורה.

• הוסף לסימניות
זה מפליא שאין את זה בכל האוטובוסים העירוניים...
אולי כוונתך לנסיעה עירונית באוטובוס בין עירוני?
קו 146 בבני ברק לדוגמא, הוא מאסף עירוני רגיל כמו כל האוטובוסים העירוניים [הנמוכים], אבל הוא באוטובוס בין עירוני...
באוטובוסים כאלו אכן אין מכשיר תיקוף מאחורה.
לא, לא!!!
כל האוטובוסים העירוניים כאן זה ככה

• הוסף לסימניות
בנתיבות אין תיקוף מאחור.
מפניה לחברת התחבורה שם הם אומרים שזה לפי הנחיות משרד התחבורה.
פניתי למשרד התחבורה והם ענו כי אין חיוב לפתוח את הדלתות האחוריות, ממילא אין חיוב לשים שם מכשיר תיקוף.
פנייתך הועברה להתייחסותם של הגורמים המקצועיים באגף הטכנולוגיות שציינו שעל פי הנחיות הרשות,
בקווים בינעירוניים בהם אין פתיחת דלתות אחוריות אין חובה על מפעילי התחבורה הציבורית להתקין
ולדיטורים לתיקוף עצמי, וניתן להסתפק בתיקוף הנסיעות על ידי הנהג באמצעות יחידת הנהג.

פנייתך הועברה להתייחסותם של הגורמים המקצועיים בחברת "דן בדרום" שציינו שבחברתם אין הגדרה או
דרישה לעלייה מכל הדלתות, משכך מותקן מכשיר או התקן כרטוס אחד בכניסה לאוטובוס.

פנייתך הועברה לידיעת הגורמים המקצועיים הרלוונטיים במשרד התחבורה, לצורך בחינת הצעתך לגופה.
שלחתי להם שמדובר באוטובוס עירוני ולא בינעירוני, מאז לא קיבלתי תשובה.
בקיצור, אני רשמתי להם הודעה שיתנו לי הנחיה איך בדיוק עלי לתקף כשאני עולה מאחור עם עגלת תאומים, ולא נשמע לי שהם יכולים "להכריח" אותי לבקש טובות מאנשים מה גם שהרבה פעמים אני לבד באוטובוס.
מאז אין קול ואין עונה.

• הוסף לסימניות
בנתיבות אין תיקוף מאחור.
פניתי למשרד התחבורה והם ענו כי אין חיוב לפתוח את הדלתות האחוריות, ממילא אין חיוב לשים שם מכשיר תיקוף.
פנייתך הועברה להתייחסותם של הגורמים המקצועיים באגף הטכנולוגיות שציינו שעל פי הנחיות הרשות,
בקווים בינעירוניים בהם אין פתיחת דלתות אחוריות אין חובה על מפעילי התחבורה הציבורית להתקין
ולדיטורים לתיקוף עצמי, וניתן להסתפק בתיקוף הנסיעות על ידי הנהג באמצעות יחידת הנהג.

פנייתך הועברה להתייחסותם של הגורמים המקצועיים בחברת "דן בדרום" שציינו שבחברתם אין הגדרה או

פנייתך הועברה לידיעת הגורמים המקצועיים הרלוונטיים במשרד התחבורה, לצורך בחינת הצעתך לגופה.
בקיצור, אני רשמתי להם הודעה שיתנו לי הנחיה איך בדיוק עלי לתקף כשאני עולה מאחור עם עגלת תאומים, ולא נשמע לי שהם יכולים "להכריח" אותי לבקש טובות מאנשים מה גם שהרבה פעמים אני לבד באוטובוס.
מאז אין קול ואין עונה.
אפשר לפנות לנציב שיוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות ולבקש ממנו להורות לדן בדרום לאפשר תיקוף בדלת האחורית במקום להטריח את בעלי המוגבלות שעולים בדלת האחורית לעלות בדלת הקדמית

• הוסף לסימניות
בנתיבות אין תיקוף מאחור.

מאז אין קול ואין עונה.
אנחנו מדברים כאן על אוטובוסים עירוניים

• הוסף לסימניות
גם קרית מלאכי זה ככה
מה זה ככה? יש או אין?
אפשר לפנות לנציב שיוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות ולבקש ממנו להורות לדן בדרום לאפשר תיקוף בדלת האחורית במקום להטריח את בעלי המוגבלות שעולים בדלת האחורית לעלות בדלת הקדמית
מה קורה באופקים?

• הוסף לסימניות
מה זה ככה? יש או אין?
מה קורה באופקים?
בכל דן בדרום אין אפשרות לתיקוף מאחור

לפי מה שנאמר לי המדיניות כיום היא לאפשר תיקוף מאחור רק בערים הגדולות בהם מסלולי הקו ארוכים, והתיקוף מאחור מקצר את זמן הנסיעה.
בערים שכבר הוסדר בהם תיקוף מאחור ההסדר ממשיך, למעט ברהט שבה (למרבה הפלא) ניצפו אחוזי תיקוף נמוכים במיוחד.
בעקבות אחוזי התיקוף ברהט הוחלט שלא להמשיך את הפריסה של מכשירי התיקוף בדלת האחורית.
עד כאן דברים שנאמרו לי בע"פ מאחד הבכירים ברשות הארצית לתחבורה ציבורית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה