סבירות בינונית בלבד. בחלק ניכר מהמכשירים האופציה לא קיימת, אולי מחוסר ביקוש.אני חושב שיש סבירות טובה שיש את זה בטלפון שאתם מחזיקים, תנסו לשחק ולבדוק בהגדרות
אצלנו בכולל קרה במשך השנים עם הרבה אברכיםבהוט מובייל זה מקרה אבוד ילכו איתכם עד הסוף עם עו"ד וכו'
בסלקום ובפרטנר אם תתעקשו בסוף יוותרו .
למרות שאין לי ניסיון בכזה סכום גדול , אולי על כזה דג שמן אף אחד לא יוותר
אצלנו בכולל קרה במשך השנים עם הרבה אברכים
כן יש סיפורים עם כל החברות שהצליחו להגיע להסדר
למעט סלקום
שאפילו לא רצו לפרוש לתשלומים חשבונית של 7000 שח חריגה
(היו שיחות לחול אי הבנה של המנוי חשב שיש תוכנית... חשבו לפי 6.9 לדקה
מה שבתוספת כ 20 שח היה מקבל 500 דקות או אפילו 1000 דקות..)
אז חכמים הזהרו בדבריכם
סלקום היא הכי גרועה בנושא זה...
כמובן שנזהרתי בדבריי וציינתיחכמים הזהרו בדבריכם
ברור שככל שמדובר בסכום גדול יותר החברה לא תוותר על זה בקלותספוילר למרות שאין לי ניסיון בכזה סכום גדול , אולי על כזה דג שמן אף אחד לא יוותר![]()
צודקכמובן שנזהרתי בדבריי וציינתי
ברור שככל שמדובר בסכום גדול יותר החברה לא תוותר על זה בקלות
צריך לבדוק חוקית. הבנתי שדברים מסוג זה הם לא כל כך חוקיים.צודק
סליחה...
אבל לא נראה לי שזה קשור רק לגובה.. סלקום הכי גרועה בנושא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים