דרוש מידע תשלום ימי מחלה של עובדת

• הוסף לסימניות
היי, אני עובדת במעון ויש לי איזה בעיה רפואית שיש פעמים שאני צריכה לאחר או לא מגיעה. והמנהלת שלי אמרה לי שאני יכולה לנצל את הימי מחלה עד סוף שנה . וגם אם אני באה מידי פעם ולכמה שעות זה לא מפריע.
זה נכון?

• הוסף לסימניות
שיש ימי מחלה בימים שהעובדת גם מגיעה לעבודה.
שהמנהלת חשבונות לא תגיד שאי אפשר גם להוציא יום מחלה ובאותו זמן להופיע בעבודה..

• הוסף לסימניות
אם המקום פועל בצורה תקינה אין שום סיכוי שיתתקבל גם משכורת על עבודה וגם זיכוי בגין יום מחלה, אבל אם זה חאלטורה אז אולי כן אין לי מושג

• הוסף לסימניות
יכול להיות תקבול יום מחלה ביום שהעובד הגיע.
פשוט משלמים יום מחלה בניכוי שעות העבודה באותו יום.
יודעת פרקטית שקורה וכן יש מקומות שיש צבירה של שעות מחלה כך שאפשרי לנצל רק מס' שעות ביום
כמובן שא"א לקבל כפול על אותה שעה גם יום מחלה וגם שכר

• הוסף לסימניות
אם הם משלמים רק לפי החוק ולא יותר אני לא מבינה איך זה יעבוד. אם משלמים מהיום הראשון- השאלה היא אם מנהלים את ימי המחלה יומי או שעתי. אצלנו בעבודה אפשר לעבוד חצי יום, לדוגמא, ולהעלות אישור מחלה על החצי השני וזה משולם במלואו.

• הוסף לסימניות
שיש ימי מחלה בימים שהעובדת גם מגיעה לעבודה.
שהמנהלת חשבונות לא תגיד שאי אפשר גם להוציא יום מחלה ובאותו זמן להופיע בעבודה..
בעקרון אפשר להוציא יום מחלה על חצי יום
אבל קחי בחשבון שעל היום הראשון את לא משולמת על היום השהני והשלישי את משולמת חצי ורק על היום הרבעי את מקבלת מלא
כלומר אים את מביאה אישור מחלה על יום אחד או חצי
ואחרי יומיים שוב ואחרי יומיים שוב את לא מקבלת כלום רק יורד לך מהצבירה
ולמנהלת אסור לומר לך שאת צריכה לנצל את הכל עד סוף שנה כי ימי מחלה ניתנים לצבירה עד 90 יום כלומר יכל להיות לך עד 90 ימי מחלה צבורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה