דרוש מידע תשלום לתמ"ת בימים אילו...

• הוסף לסימניות
המטפלת של ביתי ביקשה שנמשיך לשלם כרגיל.
אין משהו מטעם התמ"ת שזה לא יפול על ההורים?!
כל ההורים משלמים גם בימים אילו, הכל כרגיל?
יש מקומות עבודה שמקבלים שם רק לפי שעות ולא בטוח שההורה יקבל את כספו באותו חודש על אף המלחמה...אז מה? איך?
אשמח לדעת בנידון...

• הוסף לסימניות
עקרונית צריך לשלם מחיר מלא, כי התמ"ת לא העביר משכורת החודש למטפלות (משפחתונים).

יש מפעילים שלקחו על עצמם לשלם למטפלות מעצמם, כהלוואה (למשל עיריית מודיעין עילית). וא"כ אז צריך לשלם כפי הדרגה, למי שיש.

ההנחה היא שבשבועות הקרובים תצא הנחיה מפורשת מי אמור לספוג את הימים האלו, ולכאורה התשלום היחסי יוחזר להורים לאחר שהמטפלות יקבלו פיצוי כנגד מהמדינה. כל עוד אין הנחיה כזו, יש לשלם כרגיל.

• הוסף לסימניות
עקרונית צריך לשלם מחיר מלא, כי התמ"ת לא העביר משכורת החודש למטפלות (משפחתונים).

יש מפעילים שלקחו על עצמם לשלם למטפלות מעצמם, כהלוואה (למשל עיריית מודיעין עילית). וא"כ אז צריך לשלם כפי הדרגה, למי שיש.

ההנחה היא שבשבועות הקרובים תצא הנחיה מפורשת מי אמור לספוג את הימים האלו, ולכאורה התשלום היחסי יוחזר להורים לאחר שהמטפלות יקבלו פיצוי כנגד מהמדינה. כל עוד אין הנחיה כזו, יש לשלם כרגיל.
מאיפה המידע?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע האם החודש משלמים רגיל למשפחתון
לא רק שהוא התחיל עם חגים - ועל זה ברור משלמים (למה לי לא משלמים בעבודה על חול המועד??)
עכשיו בזמן המלחמה
האם צריך לשלם רגיל???
הרי הילדים בבית!!
(אם אני לא עובדת פשוט יורד לי מהשכר!!)
זה הוצאה ממש גדולה כל חודש המשפחתון
עכשיו זה הוצאה ללא תמורה!

• הוסף לסימניות
אני אישית כן מקבלת משכורת עכשיו (האמת, אני עובדת) וגם על חוה"מ ולכן מתכוונת לשלם למטפלת גם אם תגיד שלא...

• הוסף לסימניות
לא רק שהוא התחיל עם חגים - ועל זה ברור משלמים (למה לי לא משלמים בעבודה על חול המועד??)
בלוח החרדי אמנם המשפחתון לא פעיל בחוה"מ, אך יש החזר ימים בעד בסוף השנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה