מידע שימושי תשלום מס ביבוא לביה"ס

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מוצר מסוים בכמות גדולה בשביל לחלק מתנת סוף שנה בביה"ס.
האם זה נחשב כיבוא אישי או כיבוא מסחרי?

איך ההליך? החבילה מגיעה אלי ע"י PEDEX
יקראו לי למכס כדי לשלם? מי מטפל בזה?

ניסיתי לברר מול רשות המיסים והם לא עונים שום דבר ברור.

• הוסף לסימניות
זה ודאי נחשב יבוא מסחרי.
מע"מ 17% תאלצי לשלם ודאי.
לגבי מכס- תלוי מהו המוצר ומאיזו מדינה הוא מגיע, לפי הסיווג יודעים אם הוא חייב או פטור ממכס.
FEDEX יביאו לך את החבילה אבל יבקשו תשלום כדי לתת לך אותה, הם אלה שאמורים לטפל בעמילות המכס ובשחרור מהמכס.
אם יש לך שאלות נוספות- אשמח לענות.

• הוסף לסימניות
זה ודאי נחשב יבוא מסחרי.
מע"מ 17% תאלצי לשלם ודאי.
לגבי מכס- תלוי מהו המוצר ומאיזו מדינה הוא מגיע, לפי הסיווג יודעים אם הוא חייב או פטור ממכס.
FEDEX יביאו לך את החבילה אבל יבקשו תשלום כדי לתת לך אותה, הם אלה שאמורים לטפל בעמילות המכס ובשחרור מהמכס.
אם יש לך שאלות נוספות- אשמח לענות.

מע"מ ידעתי מראש שאאלץ לשלם.
(מעל 75$ אז זה ברור)
עטים, קלמרים או בקבוקי שתיה (עדיין לא החליטו סופית מה) מסין.
FEDEX ייגבו ממני כסף עבור עמלות שיחרור וכו?
מה קורה עם שולחים את זה בדואר? מי מטפל בזה?

• הוסף לסימניות
לפעמים המשלוח הוא על חשבון השולח, ולפעמים גם המיסים, תלוי בהסכם בין המוכר לקונה, אם כתוב תנאי מכר בהצעת המחיר שקבלת, אני אוכל לומר לך האם זה על חשבונם או על חשבונך.
ברור ש-FEDEX יגבו עמלת שחרור, זה הרווח שלהם.
בדואר זה הרבה הרבה הרבה יותר מסובך.
את תצטרכי לחכות שתגיע אליך הודעה הביתה כמה את צריכה לשלם או לחילופין תצטרכי לפנות לחברה המסויימת שמטפלת בעמילות מכס עבור הדואר ואז ללכת בעצמך אליהם להביא את זה, סיםור שיכול לקחת כמה שבועות.
ברור שבפדקס הרבה יותר נח.
לפי הבדיקה שלי בתעריף המכס (אבל זה לא מוחלט כי לפדקס יש מסווגים משלהם שמסווגים את הפריטים- סיווג זה מקצוע בפני עצמו שלומדים אותו מספר שנים!)
עטים- פטורים ממכס
בקבוקי שתיה- פטורים ממכס
קלמרים- אני לא מצליחה למצוא האם זה פטור ממכס או חייב.

• הוסף לסימניות
@יחשבאף אני רואה שאת מתמצאת ביבוא
האם יש מכס על יבוא מסחרי של בגדי ילדים מסין
זה קצת מסובך.
זאת שאלה לעמיל מכס או למסווג.
תלוי ממה הבגד מורכב ולמה הוא משמש.
יש דרישות תקינה נוספות כמו תוויות בעברית
הוראות כביסה וכדו'
ואני מאמינה שאולי נדרש אישור של מכון התקנים.
צריך להתייעץ לגבי זה עם מישהו קצת יותר מומחה ממני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה