דרוש מידע תשלום עבור דרכון אמריקאי חדש

• הוסף לסימניות
שילמת כנראה עבור passport ו passpord card
לא יודע מה זה passport card

מה ששילמתי יהיה בסדר בשביל לקבל דרכון ?
פספורט כארד מיועד למעברי גבול יבשתיים לארה"ב,לא תקף בשדות תעופה.
שילמת יותר ממה שצריך, אמור להיות בסדר.
אשמח להתעדכן אם תקבלי גם פספורט כארד [כי הגשת בקשה לחידוש, בעוד שבעצם לא היה לך כארד בעבר אלא רק דרכון, סקרן לדעת אם אפשרי]

• הוסף לסימניות
אמרו לך 15:30, אז את כבר יודעת

• הוסף לסימניות
זו בעיה שם, גם באתר השגרירות כתוב שעה מסוימת אבל למעשה סוגרים קודם, המאבטח בכניסה אמר שזו בעיה מוכרת אך לא מטופלת...

• הוסף לסימניות
אם אני עושה חידוש דרכון דרך הדואר איך אני משלם על החידוש דרכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, חובה.

• הוסף לסימניות
תנסה משתמש אחר
מערכת קשה ומעצבן, צריל לזה הרבה סבלנות

• הוסף לסימניות
DS82

• הוסף לסימניות
הי תודה על המידע ,
אני מעוניינת לחדש דרכון אמריקאי שנגמר לו התוקף בעוד חמש חודשים , נכנסתי למערכת החדשה ולא ברור לי על אופן שליחה ואיסוף חזרה של הדרכון , מה זה משלוח פרמיום? מאיפה הם יודעים לאן לשלוח לי? וניתן גם לשלוח להם עם שליח ?

• הוסף לסימניות
תתקשרי אלי ואשמח להסביר לך 0548491803

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, אני צריכה להנפיק דרכון ראשון לבת שלי תינוקת, ואזרחות. בעלי אמריקאי, אצל הילד הגדול עשינו תור במערכת הישנה ופיזית באנו להגיש מסמכים.
איך זה עובד עכשיו מה צריך לעשות ותוך כמה זמן אפשר לקבל דרכון
@שירותי ESTA לארה"ב אשמח למענה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, אני צריכה להנפיק דרכון ראשון לבת שלי תינוקת, ואזרחות. בעלי אמריקאי, אצל הילד הגדול עשינו תור במערכת הישנה ופיזית באנו להגיש מסמכים.
איך זה עובד עכשיו מה צריך לעשות ותוך כמה זמן אפשר לקבל דרכון
@שירותי ESTA לארה"ב אשמח למענה
הזהרו מESTA SENTER מדובר בחברה שגובה מלא כסף ומתחזה לחברה ממשלתית כאשר עושים את אותו התהליך בחברה הרשמית משלמים פחות מרבע!!!

• הוסף לסימניות
הזמנתי דרכון אמריקאי חדש ובקשתי שיגיע לנקודת אסוף בוולפסון
קבלתי איזשהו הודעה שהדרכון יצא לדרך לפני כמעט חודש ומאז לא קבלתי שום עדכון על האסוף
איך אני יכולה לברר מה עם הדרכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה