- הוסף לסימניות
ומצד שני, בשנה רגילה הן מרוויחות, כי המעון עובד לפי לוח עברי, שהוא קצר יותר משאר המעונות. לאורך זמן זה מתקזז.למה את חושבת?
תחשבי שבמעון\ משפחתון גם מתחילים בא' אלול אבל תכלס משלמים מ1.9
ז"א שבשנה מעוברת הם עובדות חינם 15 יום.
ומצד שני, בשנה רגילה הן מרוויחות, כי המעון עובד לפי לוח עברי, שהוא קצר יותר משאר המעונות. לאורך זמן זה מתקזז.למה את חושבת?
תחשבי שבמעון\ משפחתון גם מתחילים בא' אלול אבל תכלס משלמים מ1.9
ז"א שבשנה מעוברת הם עובדות חינם 15 יום.
אוקי.אני לא חושבת אני יודע, בגנים פרטיים רבים מאד משלמים לועזי (כי עובדים לועזי - כמו בית יעקב).
אני לדוג' השנה שילמתי לפי הלועזיאני לא חושבת אני יודע, בגנים פרטיים רבים מאד משלמים לועזי (כי עובדים לועזי - כמו בית יעקב).
טוב, כנראה תלוי באזור המגורים, כי אצלנו כולם או כמעט כולם לועזי.אוקי.
רוב האזורים החרדים משלמים לפי לוח עברי.
לבנתיים לא תקלתי בגן או מטפלת פרטית שעובדים לפי לעוזי.
זה מגיע להם ביושר ולא כפי שיכול להשתמע שזה ניצול של המטפלותיכול להיות שזה גם תלוי לפי ביקוש והיצע
כי אם אין הרבה גנים פרטיים יש לגננות יותר אומץ לבקש מה שהם רוצים
לא מחייב, אצלנו יש גננת מבוקשת מאד (נרשמים מחדר לידהיכול להיות שזה גם תלוי לפי ביקוש והיצע
כי אם אין הרבה גנים פרטיים יש לגננות יותר אומץ לבקש מה שהם רוצים
חס ושלום ניצולזה מגיע להם ביושר ולא כפי שיכול להשתמע שזה ניצול של המטפלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוצה בחיי ו-שמואלזון2 //