אני לא בבני ברק,כל התגובות שם זה למטפלות,
אני חייבת לדעת על גן של גילאי 2-3...
מה המחירים הנורמליים...
תלוי איזור מגורים, גם בבני ברק יש איזורים יקרים יותר ופחותהורה, רוצה לדעת כמה נורמלי לשלם...
יקראני לא בבני ברק,
אבל 8-4
לא כולל שישי
כולל ארוחת צהריים
חופשות לפי בית יעקב
1,700 ש"ח
מקסים לך, לא היה לי אופציה זולה יותריקר
אני משלמת 8-3:30 1350
מדובר שם על מי שנשכר לעשות עבודה כלשהיא ולא עשה אותה באונס, במקרה של מטפלת העבודה שלה היא לא יומית אלא שנתית, גם כעת היא עובדת אצל ההורים בכך שהיא מחוייבת להם להמשיך אחרי שתיגמר המלחמה, ולכן היא נחשבת כפועל בטל, ומן הסתם לכן פסקו הדיינים לשלם חצי משכר פועל בטל.איני רב רק הצצה קטנה לפן ההלכתי,
יש סתירה בדברי הרמ"א (שכ"א א, של"ד א) ונחלקו הפוסקים איך ליישבה, לדעת הט"ז בעה"ב חייב לשלם לפועל, לדעת ה'נתיבות המשפט' (וכן משמע בביאור הגר"א) פטור מלשלם, לדעת הסמ"ע חצי חצי.
מכיון שיש מח' יש כלל בדיני ממונות, שהאדם שמוחזק בכסף יכול לומר לשני אני סובר כדעה שמגיע לי כל הכסף, ולכן א"א להוציא ממנו.
במקרה של מטפלת יש לדון כל מקרה לגופו כמו שנאמר כבר.
יש פשרה שעשה החת"ס בזמנו של חצי תשלום.
לשאול רב, אבל נראה לי הוא יגיד שאתם צריכים לשלם מלא.מה מומלץ לעשות? אנחנו בלי חוזה עם המטפלת. ולא שלחנו כל החודש בגלל המלחמה. בשבוע השני או השלישי למלחמה היא התקשרה שהיא פותחת. כי יש לה ממד.
להציע לה משהו באמצע?
כי....לשאול רב, אבל נראה לי הוא יגיד שאתם צריכים לשלם מלא.
כי בנתיים רוב הפסקים שמעתי מרבנים שונים היו שאם המטפלת פתחה ויש לה ממ"ד בבית אבל ההורים בחרו לא לשלוח צריך לשלם רגיל.כי....
ולמה לא פתחה בשבועיים הראשונים?כי בנתיים רוב הפסקים שמעתי מרבנים שונים היו שאם המטפלת פתחה ויש לה ממ"ד בבית אבל ההורים בחרו לא לשלוח צריך לשלם רגיל.
כי בשבועיים הראשונים היה צריך להבין מי נגד מה ולאיזה כיוון זה הולך, וכן ההתחלה היתה יותר אינטנסיבית ובהמשך היה רגיעה.ולמה לא פתחה בשבועיים הראשונים?
לענ"ד- על הימים בהם היא פתחה- לשלם מחיר מלא למרות שלא שלחתם. על הימים בהם היא לא פתחה- לשלם אחוז מסויים, שמקובל על שני הצדדים. (בתנאי שהפשרה מקובלת עליה. אם לא, לשאול רב)מה מומלץ לעשות? אנחנו בלי חוזה עם המטפלת. ולא שלחנו כל החודש בגלל המלחמה. בשבוע השני או השלישי למלחמה היא התקשרה שהיא פותחת. כי יש לה ממד.
להציע לה משהו באמצע?
מחיר מלא על הימים בהם פתחה, 50% על הימים שלא- כך ראיתי שמקובל. על ימי חופשה (פורים, פסח)- מחיר מלא.לא תהיה לנו בעיה לסכם משהו. ולנו אן בעיה לתת משהו. השאלה מה מומלץ להציע ונעים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //