נכתב ע"י ונתנו10;1473918:(וההגיון בזה הוא כי כשעבודה מסתובבת בחוץ היא עושה לך פרסום, וזה חלק מהתשלום)
נכתב ע"י ליקר;1473905:לקוח ביקש עיצוב של כרטיס ביקור
וסוכם על מחיר מסוים.
לאחר מעשה הלקוח לא מעונין בכרטיס ולא בגרפיקה אחרת
כמה מקובל לשלם?
נכון זה בעצם אותו הדברנכתב ע"י מוריסקא;1474021:גם אצלי קרה דבר כזה
אני קבלן, בניתי למישהו בית, כשהגיע הזמן לתשלום, הוא אמר לי
זה בסדר הסתדרתי
(אני לא קבלן אבל מעניין אותי ההבדל
נכתב ע"י מוריסקא;1474021:גם אצלי קרה דבר כזה
זה בסדר הסתדרתי
נכתב ע"י מוריסקא;1474021:גם אצלי קרה דבר כזה
זה בסדר הסתדרתי
לא מבינה למה נתקעה פה התקשורת...נכתב ע"י מיכל123;1474067:זה קרה גם לי.
בניתי בית למישהו, וכשבאתי לבקש את התשלום הוא הראה לי שהתוכניות שקיבלתי ומה שבניתי זה לא קשור אחד לשני.
והוא צדק, פשוט התבלבלתי בין שתי תוכניות של שתי בתים שונים והגנב הזה לא רצה לשלם לי.
רצתי לרב לשאול מה לעשות והרב החליט שבמקום לבדוק בשולחן ערוך הוא יקצר הליכים וישאל בפרוג.
והתשובה של כולם היה שהוא חייב לשלם.
ממש מוצלח הרב הזה...
(אני לא קבלן..)
נכתב ע"י מיכל123;1474067:זה קרה גם לי.
בניתי בית למישהו, וכשבאתי לבקש את התשלום הוא הראה לי שהתוכניות שקיבלתי ומה שבניתי זה לא קשור אחד לשני.
והוא צדק, פשוט התבלבלתי בין שתי תוכניות של שתי בתים שונים והגנב הזה לא רצה לשלם לי.
רצתי לרב לשאול מה לעשות והרב החליט שבמקום לבדוק בשולחן ערוך הוא יקצר הליכים וישאל בפרוג.
והתשובה של כולם היה שהוא חייב לשלם.
ממש מוצלח הרב הזה...
(אני לא קבלן..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים