כללי תשלום על עיצוב+הדפסה

• הוסף לסימניות
כשאני עושה עבודת גרפיקה ונותנת גם שירות של טיפול בדפוס -כמובן בתשלום נוסף.
איך אני מסדרת את ענין התשלום של הלקוח שמקבל מחיר גלובלי לכל החבילה -בלי פירוט מה עולה כל דבר, הלקוח מעביר לי את כל התשלום בהעברה בנקאית ואילו אני צריכה להעביר חלק לדפוס וחלק ישאר אצלי. הלקוח צריך חשבונית מס ואילו אני עובדת רק עם קבלות של עוסק פטור.
(האם זו בכלל דרך טובה לקבל הכל בהעברה ולהוציא בעצמי את התשלום לדפוס מתוך החשבון שלי).
:confused:אשמח לקבל הדרכה בכל ה"בלגאן" הזה מנסיונכם! תודה

• הוסף לסימניות
אני פשוט לא עושה את זה.
אצלי, הלקוח משלם ישירות לדפוס. לא חסר לי לספוג את ההוצאה הגדולה של הדפוס על עצמי ולרדוף אח"כ אחרי הזנב של הלקוח בשביל החזרים (כי בית הדפוס כמובן דורש תשלום במזומן ביד ומיד, בעוד הלקוח משלם בשוטף+120 שנה). מעבר לכך שזה מנפח את ההכנסות שלי בצורה מלאכותית ומיותרת.

• הוסף לסימניות
כפי שציינה נעמה יש כאן 2 בעיות, אחת התשלום מהלקוח שמגיע אחרי תקופה אורכה, והבעיה הנוספת היא שמחזור העסקאות גודל.

הרבה עוסקים עושים את העבודה בצורה הזו, זה נותן להם יתרון ללקוח שמכיר אתכם וסומך עליכם שתטפלו בהכל, ותסירו מעליו את העמידה מול הדפוס ג"כ.

את הרישום בספרי העסק ניתן לבצע בכמה צורות, אחת מהם היא מה שציינת ואז יש את הבעיות הנ"ל.

יש אפשרות נוספת שהדפוס יוציא ללקוח חשבונית על הסכום המלא (כולל העמלה שמגיע לך) ואת תוציאי קבלה מהעסק שלך לדפוס על העמלה שהם יעבירו לך. כך שמחזור העסקאות שלך בעסק לא יגדל כתוצאה מהשירות הנ"ל ללקוח.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת מול הדפוס בתוספת תשלום ברורה וקבועה(בהדגשה שאני לא אחראית על העבודה שלהם!!!)
אני דואגתלהגיד ללקוח שזה יוצא לו יותר זול, כי יש לי מחיר של גרפיקאי, ולכן גם שווה לו לשלם לי על השירות של העבודה מול הדפוס...

אני גיליתי שזו הדרך הטובה בשבילי, אחרי כמה מקרים שהיו והבעיות שציינו מעלי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה