דרוש מידע תשלום שכ"ט נוסף ליועץ מס או לרואה חשבון

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם
היועצת מס שלי דורשת תשלום שכר טרחה נוסף עבור הגשת בקשות למענקים - לדוגמא המענק הנוכחי 'מענק הכשרת עובדים'.
האם זה מקובל?
אני משלמת לה בשוטף מחיר חודשי קבוע עבור השירות, האם מוצדק לבקש תשלום נוסף עבור המענקים?
מה מקובל במשרדים השונים?

• הוסף לסימניות
אני משלמת לה בשוטף מחיר חודשי קבוע עבור השירות, האם מוצדק לבקש תשלום נוסף עבור המענקים?
ברור!!
אפשר להגיש את המענקים גם ללא רואה חשבון,
אם רוצים שמישהו אחר יעשה את העבודה צריך לשלם!!
שכ"ט הקבוע כולל בד"כ - הנה"ח ודוחות כספים\
כל שירות משמעותי נוסף דורש תשלום - אישורים מיוחדים, ייעוץ ועוד

• הוסף לסימניות
חודש טוב ומבורך!

זה עבודה בפני עצמה שלא קשורה לטיפול השוטף.
אני מפנה לרו"ח שמטפלת בזה באופן עצמאי, יש קריטריונים ובירוקרטיה להתעסק איתה ועדיף שיעשה את זה מישהו שהוא מומחה בתחום.
כמו בכל סוג עבודה מי שהוא מתמחה במשהו ספציפי הוא יותר מקצוען, ומישהו שמתרחב לכל מה שרק בא ליד הוא מתפזר ונעשה פחות מקצוען בכל תחום שהוא מתעסק
בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי לשאול את זה גם אחרי שהתוודעתי למענק האומיקרון דרך קולגה אבל אחרי שכבר לא היה ניתן להגיש.
ושניים מחברותיי טענו שהן בכלל לא היו צריכות לבקש לרו"ח להגיש את הבקשה זה נכנס להן אוטמטי לבנק בלי שידעו לפני כן, בזמן שאני שילמתי למישהו פרטי והייתי צריכה להתעדכן בכל מענק שלא אפספס.
מה אומרים נשמע הגיוני שמשרד רו"ח יגיש לכל לקוחותיו את המענקים ועוד ללא תוספת תשלום?

• הוסף לסימניות
כניסה לאיזור האישי נועדה למנוע מהמייצג גישה לשם, כי הוא יכול לאשר או לבטל ייצוג דרך שם
ולעשות פעולות נוספות ע"ש הלקוח וזה לא חוקי
ברור שהמייצג יכול לעזור ללקוח ולכוון אותו אבל לא גישה חופשית

• הוסף לסימניות
אגב לגבי המענק להכשרת עובדים, עד מתי אפשר להגיש את זה?
תודה!
מעסיקים יוכלו להגיש בקשות לחניכת עובדים במסלול זה בין התאריכים: 15.11-15.12.2022 על בסיס כל הקודם זוכה ועל בסיס הנוהל המעודכן, שכולל את השינויים הבאים:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה