תשלומי הורים בגני המוכש"ר- כמה אתם משלמים?

• הוסף לסימניות
משרד החינוך לא מעביר סכומים עצומים לגנים!
הוא מעביר תקציב שמתאים בקושי למשכורות.

לגבי השקעות כספיות מיותרות-
כמוך, גם אני רואה דברים שאולי לא הייתי משקיעה בהם
אבל- הגננת היא מנהלת את הגן כראות עיניה.
בד"כ מדובר בכסף קטן שלא בדיוק לטעמי - אבל מאחר ולא אני מחליטה החלטות אני מקבלת את החלטותיה בכבוד...
ובאמת- הגננות ראויות לכל מילה טובה
הן עובדות במסירות עם כל הלב והנשמה, חושבות 24 שעות ביממה על הגן
כל השנה משתדלות לתת לילדות הכי טוב שאפשר, למצוא פעילות הכי טובה ומעשירה שיש
לפחות אנחנו, האמהות, שבאות במגע יום-יומי איתן נשתדל לשדר להן את הערכתנו
הן בהחלט ראויות לזה!

• הוסף לסימניות
גני חיידר נחשבים גני מוכש"ר?

אצלנו (גן בנות גיל 4 בי"ע) כבר גבו 49 ש"ח לביטוח, מעניין כמה קופת גן / דמי שכלול יבקשו....?

• הוסף לסימניות
אצלנו - גן עירוני
400 ש"ח - תשלום אגרת גנים לעירייה
+ 65 ש"ח לחודש דמי הזנה

• הוסף לסימניות
ורק אצלינו זה 150*12???
והגן הוא מ8.00-1.10 ויום ו' עד 11.45?
ולא כולל ארוחת עשר כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה