תשמרו על הילדים!

• הוסף לסימניות
ערב פסח בברכפלד...

קבצים מצורפים

• כמעט....mp4
    22.9 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קשה לקבוע עובדות ע"פ המצלמה אך עושה רושם שמלבד הילד שכמובן לא נזהר גם הנהג לא הבחין בילד אלא לאחר שכבר היה באמצע הכביש.

• הוסף לסימניות
אמאלה! ד' ישמור!!
ילדים חיים בניסים! אבל צריך לשמור......

לדעתי, הנהג לא היה אמור להבחין בילד, זה היה מהר מאד!! וזה לא מקום שאמורים לעבור.

• הוסף לסימניות
איך ילד בגיל כזה לא יודע שלא מתפרצים לכביש, הוא נראה גדול בשביל לעשות שטויות כאלו.
(הקטנה שלי עדיין לא בגיל 3 ויודעת שלא יורדים לכביש בלי לתת יד למישהו גדול)

• הוסף לסימניות
מבהיל!

• הוסף לסימניות
מבהיל!!!
צריך לשלוח את זה להורים של הילד שידעו להדות איזה נס היה להם!

(אתה קבוע ברכב עם מצלמת וידיאו?)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
250$? קודם אקנה גי פי אס (ברגע שיהיה לי כסף מיותר).

• הוסף לסימניות
אני חושב בחיפוש שעשיתי שבארץ זה עולה בסביבות ה- 490 ש"ח

• הוסף לסימניות
הנהג היה צריך לצאת ולצרוח עליו ברמות כאלה שהילד לא ימשיך לדלג אח"כ כאילו הוא לא היה על סף מוות לפני שניה.. וכדי שהוא לא יעשה את זה יותר בחיים! פשוט מזעזע כמה שזה נראה שהילד אפילו לא הזדעזע מזה.. הזוי!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע כמה לצרוח עוזר.
אני מנסה (כשיש אפשרות לחזות דבר כזה מראש) במקום לצפור פשוט לתת עצירה עם חריקה דרמטית. זה הרבה יותר מפחיד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1246122:
אתה נוסע די מהר...
רציתי להספיק לצלם:)
נכתב ע"י yiscagi;1248780:
הנהג היה צריך לצאת ולצרוח עליו ברמות כאלה שהילד לא ימשיך לדלג אח"כ כאילו הוא לא היה על סף מוות לפני שניה.. וכדי שהוא לא יעשה את זה יותר בחיים! פשוט מזעזע כמה שזה נראה שהילד אפילו לא הזדעזע מזה.. הזוי!
בסרט לא רואים אבל אמרתי לילד, שהוא יכול היה להיהרג...:(

• הוסף לסימניות
בערב פסח הייתי הרבה בדרכים בעיר הדעזעתי מהשאננות שנפלה עלינו בענין זהירות בדרכים.
הגעתי למסקנות מסויימות-
1. כל הורה וכל מורה וכל מחנך צריך להיות דבר ראשון דוגמא להתנהגות נכונה בכביש.
2. כל הורה וכל מורה וכל מחנך צריך להזהיר את ילדיו ותלמידיו מהסכנות בכביש, שיפחדו מהכביש כמו מכלב נושך. מאש גבוהה ומפחידה בלי לנסות לגעת ב...
3. לדעתי חלה חובה על העיירה גם כן להורות על מהירות נמוכה בכבישים עירוניים כדי למזער נזקים ותאונות.

ראיתי דברים מצמררים, כמעט תאונות וכמעט כמעט ולבסוף הוא ניצל. חזרתי מכל סיבוב קניות המומה.
חייבים להפסיק את הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
סיוט..
מכירים את תסמונת הכביש המהיר..
אז אצלנו יש את תסמונת בני ברק..
זה פשוט לא נורמלי. אנשים לא יודעים כמה נפילות לב יש לנהג מהשטויות שלהם, אפילו אנשים בוגרים.
ולמה למה אנשים הולכים על הכביש כשיש מקום במדרכה??? אפילו צפירה לא עוזרת להם!!

• הוסף לסימניות
היה בעיר אחת משחק כזה לבני נער לא משלנו - מי קופץ לכביש ברגע האחרון ומצליח לעלות בחזרה למדרכה. באותה תקופה הנהגים לקו בליבם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה