"תשעה באב בעין צילומית" - האתגר עצמו

• הוסף לסימניות
האתגר כולל :
מנהגי היום : נעליים. ישיבה על הארץ . צום. "בובקס". וכו'...
אווירת היום: פנים יהודיות קודרות ( מומלץ מבוגרים הם יותר עצובים ביום זה. ) בתי כנסיות מאופלים עם ספסלים הפוכים. כותל בלילה כמובן. ילדים בחבורות על הרצפה. הצפייה לסוף היום. וכו' ...
סממני היום : פסוק שמבטא את מהות היום בעומק שדה רדוד. מגילת איכה. הרים של כבסים המצפים לשטיפה הגונה. וכו'..

האתגר יפתח ביום שלישי ויסגר ביום חמישי (3 ימים) השופט הוא שופט השבוע דוד דנברג.

כללי ההשתתפות כרגיל .

קבצים מצורפים

• N4W_1870.JPG
    KB 959.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בתשעה באב בימה היא לא שולחן !

F/5.6
1/15 S
ISO 800
200 מ"מ

כ"כ קשה לבחור, אוףףף

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• קטן-2.jpg
    KB 775.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עצוב , קודר, סחרחורת וילדים משועממים שלא בענין...

:p
ניסיתי להעביר דרך העדשה את מה שאני אישית מרגישה בתשעה באב
אני יודעת שזה לא משהו, אולי זה יהיה הזדמנות לקבל קצת יותר ידע איך עושים צילום בתנועה בסטודיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;830849:
:p
ניסיתי להעביר דרך העדשה את מה שאני אישית מרגישה בתשעה באב
אני יודעת שזה לא משהו, אולי זה יהיה הזדמנות לקבל קצת יותר ידע איך עושים צילום בתנועה בסטודיו
צילום בתנועה בסטודיו נעשה עם אופציית "תריס אחורי" שהפלאש מבזיק אחרי החשיפה ככה יש גם את התנועה וגם את ההקפאה בסוף מהפלאש ...
בתשעה באב את מרגישה כל כך עליזה ???
הילדה מימין מקיאה סרט ?
תמונה חיה ועליזה במיוחד, ממש תשעה באב לעתיד לבוא, אהבתי :)

• הוסף לסימניות
לכאורה האתגר נסגר, השעה היא 12.
ולהלן רשימת הזוכים הארוכה :
מקום שלישי : כל מי שלא השתתף
מקום שני : וואו איך קשה להחליט, מצד אחד "צברית" הביאה תמונה חדה ויפה אבל פחות מביעה תשעה באב, ומצד שני "יצירתית" הביאה תמונה מרוחה ו... אבל מביעה את תשעה באב בגאולה ...
נכריע : תיקו !
מקום ראשון : מיכאל דב שהסיר שינה מעניו ותנומה מעפפיו הסתובב והתרוצץ בשרידי הבית החרב תוך כדי אבל ותענית בצילום התמונה הפותחת
חופשה נעימה !
אתגר ניגודים עדיין פתוח להישתתפות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא גמרתי לצחוק...
מרגש להגיע למקום שני בכ"כ הרבה תמונות... כנראה שאני מוכשרת...
מה הפרס?...
ועכשיו ברצינות.. מה משנה אם ההקפאה לפני או אחרי? נראה לי שזה משמעותי רק לגבי איפה רוצים את החלק הקפוא לפני התנועה או אחרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;830866:
לא גמרתי לצחוק...
מרגש להגיע למקום שני בכ"כ הרבה תמונות... כנראה שאני מוכשרת...
מה הפרס?...
ועכשיו ברצינות.. מה משנה אם ההקפאה לפני או אחרי? נראה לי שזה משמעותי רק לגבי איפה רוצים את החלק הקפוא לפני התנועה או אחרי
נכון, רק שאם ההקפאה היא לפני, המריחה עוברת על החלק הקפוא ומטשטשת אותו.

• הוסף לסימניות
טוב... מחר אנסה שוב (אולי יצא לי אוירה של ים כיפור....)
איפה משנים לתריס אחורי במצלמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;830873:
טוב... מחר אנסה שוב (אולי יצא לי אוירה של ים כיפור....)
איפה משנים לתריס אחורי במצלמה?
"עדיין" לא מכיר את כל המצלמות, בD90 לוחצים על לחצן הפלאש בדופן משמאל וגוללים בגלגלת למצב REAR.
אם כבר ים אפשר ללכת על כיוון "דור ההפלגה" "שלושת המלאחים" ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה