נספח לאתגר תשעה באב • נספח לאתגר 85

• הוסף לסימניות
נספח לאתגר תשעה באב • אתגר 85

• הוסף לסימניות
הקפידו על הרגש, על אפיון הדמויות, וללא מסגדים או סמלי ע"ז.
אם יוצא משהו עם סמלים שלא מתאימים אגב, אפשר להוריד אותם...
סתם למי שיוצאת תמונה יפה ויש פשלה עם זה....

• הוסף לסימניות
עוד אנשים בצער על החורבן:
Designer (5).png

lUhtlhzNqiHg8wpkrS5n-gtm68_2x-real-esrgan-x4-plus.jpg

Untitled-2.jpg
צער 1.png
Untitled-1.jpg
צער 5.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזוכה הוא מי שקיבל את מספר הדירוגים הגבוה ביותר או מספר הלייקים הגבוה ביותר?
ומה אם הציור הזוכה לא עומד בתנאי האתגר? (שיטת הציור, מוטיבים, וכו'...)

• הוסף לסימניות
לא קורה בדרך כלל.
הציור המוביל כרגע באתגר לא נראה כרישום עיפרון,
יותר כמו משיכות מכחול,
השאלה היא אם יורדים לכאלה רזולוציות או שמספיק גווני אפור...

• הוסף לסימניות
סתם הערה שעלתה לי
שימו לב שבכל התמונות הם קצת עצובים ויש להם גם דמעות
1723469606642.png

פה לעומת זאת, רואים על הפרצוף שלו את האבל, הצער והבכי על החורבן ממש..

• הוסף לסימניות
אולי תפתח אתגר יצירת מופת בשתיים למרות שלדעתי די בכוונה אין אתגר היום (אחרי צום וכולי )
אחרי צום כולם ישנו בשביל שבוע....(ועוד התפללתי נץ....)
אפשר משהו באווירת נחמה וכו'
אם אני יהיה זמין ב2 לא אכפת לי לפתוח...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה בכוונה... בדיוק לפני שנה מוצאי ת"ב @טוב עין העלה אתגר 'ובירושלים תנוחמו', (אגב, הניצחון הראשון שלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה