- הוסף לסימניות
כי לפי הקצב שלך אני מבין שאתה בתחרות נושאת פרסים.למה כן?![]()
אז פשוט רכבתי עליך - והוספי לרשימה שלי עוד אחד!
כי לפי הקצב שלך אני מבין שאתה בתחרות נושאת פרסים.למה כן?![]()
יש פרסים ולא ידעתי??????פרסים
פספסת את האות ת' בר"תאמרתי? שאלתי, פירשנתי אותך!
איפה מוכרים שישיית פנטה?אמא, תקני שישיית פאנטה.
אמא, תקני שישיית פחיות.איפה מוכרים שישיית פנטה?
אם כבר שישיית קולה..![]()
פחחחחחח.... נכון.פספסת את האות ת' בר"ת
אי אפשר לקנות שישיית קולה/מים/סודה זה לא בר"ת!איפה מוכרים שישיית פנטה?
אם כבר שישיית קולה/מים/סודה....![]()
אמא, תקני שישיית פחיות.
יותר טוב?
תקנו שתיה- אפילו פפסי.העיקר -
תקנו שתיה - אתם פסדר
עד כאן!!!תקנו שתיה- אפילו פפסי.
עד כאן!!!
בגלל שמתרגשת שנה חדשה צריכים לשתות את זה????
פוי!
איזה חנות אתה מכיר שיש שם שישיית פחיות ושישיית פנטה?אמא, תקני שישיית פחיות.
יותר טוב?
איפה שותים פפסי תמיד?תקנו שתיה- אפילו פפסי.
בדרך הזו אפשר גם:למה פרצוף כועס?
פרצופכועס.
אנשים תמימים שותים פפסי.איפה שותים פפסי תמיד?
אם היית יודע מה התפקיד שלי בקוקה קולה - - -כנראה שהגזמת לגמרי, אם מישהו כתב תגובה לר בר"ת של תשפ"א,
ממש יצא מהכלים...
אם היית יודע מה התפקיד שלי בקוקה קולה - - -
אגב אם אף אחד לא שואל אז אתנדב מעצמי.תפקיד שלך אצלמתחרי פפסי
שיטה חדשה להסתדר עם הכל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לפרגן תמיד, יהודי טוב1232, הדר 310 ועוד 13 משתמשים16 //