עיצוב אקטואלי תשפ"ג של שבועות, שנזכה!

• הוסף לסימניות
שבועות-01.jpgשבועות סופי-04.jpgשבועות 1-03.jpg
שבועות סופי-01.jpg

• הוסף לסימניות
וואו!
טיפוגרפיה יפה ביותר שמעבירה את המסר!!

• הוסף לסימניות
וואו!!
כרזת "שבועות"- זה פונט שלך?
אומנות במיטבה...

• הוסף לסימניות
וואוו!!
אהבתי ממש!
אני מאוד התחברתי לכרזה השניה,
הטיפוגרפיה שם יושבת יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
וואו!
טיפוגרפיה יפה ביותר שמעבירה את המסר!!
תודה רבה!
את.
חתיכת השראה.
תמשיכי לעשות חיל.
מוכנה להדריך (אותי) במשיכות קליגרפיות? מדגדג לי...
כיף ממש לשמוע, והאמת שאין מה להדריך כל כך, זה פשוט להעיז כמה שיותר בלי פחד
להרוס את האותיות, זה הכיף : )
וואו!!
כרזת "שבועות"- זה פונט שלך?
אומנות במיטבה...
תודה רבה!
עדיין לא פונט שלם (אולי בהמשך) אבל בהחלט קליגרפייה ידנית שלי
וואוו!!
אהבתי ממש!
אני מאוד התחברתי לכרזה השניה,
הטיפוגרפיה שם יושבת יפה מאוד!
תודה רבה כיף לשמוע : )
תודה רבה!
מיוחד.
רק שבוּעוֹת, ולא שבוּעוּת.
וואוו תודה, לא שמתי לב אפילו...
תודה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה