נכתב ע"י שמע;868318:מעניין להעלות את הנושא הזה לדיון.
מה קורה אצל חברים ששמו חסימה של נתיב?
האם אתם מרגישים האטה מטורפת של המחשב?
מה שמדאיג אותי זה שאמר לי הטכנאי שלי
שהוא ממש ממש מנוסה ומומחה
שגם כשמסירים את נתיב מהמחשב
זה לא ממש עוזר
כי משהו כנראה נשאר
נכתב ע"י שמע;868318:מעניין להעלות את הנושא הזה לדיון.
מה קורה אצל חברים ששמו חסימה של נתיב?
האם אתם מרגישים האטה מטורפת של המחשב?
נכתב ע"י שמע;868928:tkh
אני אכן התכוונתי להאטה בגלישה, סליחה...
את מסכימה עם זה?
נכתב ע"י סיפי;869659:ספק אקספון+נתיב ב-40 שקל (כיון שיש לי מסלול של הוספת 12 אתרים לחודש, אפשר גם פחות ביותר זול כמובן...), היות ונתיב נותנים בחינם את הספק.
נכתב ע"י ליבי;869663:באמת נתיב נותנים ספק חינם? אני בנתיב ולא ידעו אותי על אפשרות כזו.
נכתב ע"י TIP X;871762:ענין אחר: נתיב נסגרים ב9 בערב ואין אפשרות לפתוח אתרים עד הבוקר
הם טוענים שאין ביקוש רב לפתיחת אתרים אחרי 9 שמצדיק פעילות.
מי שלא מסכים עם הקביעה ונמצא בנתיב שיגיב
נכתב ע"י גאונה;867678:אני לא מבינה, אני משלמת כ-100 שקל לבזק על התשתית ועוד 36 לאתרוג (רימון), אתם מדברים על 40 שקל כולל הכל?
ראוי לציין שבשנה הראשונה נתנו לי בערך בשמונים שקל את שניהם, ואחרי שנה זה נפרד ומשלמים לכל אחד בנפרד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים