- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1258205:לא ממש הבנתי מה זה
נגן+אונקי?
כל נגן הוא כזה, לא מבינה מה הביג-דיל.
נכתב ע"י אסתר10;1258348:לא קראתי את כל התגובות
הסגנון של המודעה לא משדר טכנולוגיה מתחדשת
הצבעים לא מתאימים
צריך כמה שיותר לפשט ולנקות את המודעה
להתאים פונטים
ולסדר את הטקסטים
בהצלחה.
נכתב ע"י מיצג;1260504:לא כ"כ הבנתי את חוות דעתך
הסגנון לא משדר טכנולוגיה, אז מה כן אם לא זה?
הפונטים, במה הם לא מצאו חן בעייניך?
וכן הטקסטים, הם הכי מיושריים שיכול להיות, איך מצאת פה בלאגן??
אם היית מדייקת בדברייך, הייתי מתייחסת אבל להגיד על כל דבר במודעה שהוא לא טוב, זה הופך את התגובה ללא מקצועית לחלוטין.
במיוחד שכמה אנשי מקצוע מהמדרגה הראשונה, עברו עליה ואישרו לפני שהעלתי אותה לפה.
אז חשוב להסתכל במבט מקצועי ולחשוב טוב לפני שמנתחים את העבודה.
(ולגבי מי שהגיב על הרקע השחור, זה נכון שלא כדאי להתשמש בצבע הזה יותר מידי, אך מודעה מהסוג הזה, הצבע מתאים בהחלט יותר מהלבן הנקי, צריך לדעת מתי להשתמש בו.)
נכתב ע"י אסתר10;1260513:אני חושבת שאמרתי את דעתי
אם לא נוח לכם עם החו"ד שלי
אמחק את המודעה...
אגב,
כל מי שמעלה לפרוג מודעה לחוות דעת
צריך לקחת בחשבון שיש גם דעות כנ"ל...
נכתב ע"י מיצג;1260521:שוב שתביני, אין לי בעיה שתגידי גם שהמודעה מזעזעת וכד'
אבל בשבילך, אם את רוצה שיקבלו את חו"ד, ברגע שאת פוסלת הכל וכותבת דברים
שא"א להתווכח איתם כמו לדוג', שהטקסטים פה לא מיושרים, זה מוגחך.
נכתב ע"י נפתלי טל;1260539:עבודה יפה.
לדעתי הרקע הכהה הורס לגמרי (הוא כחול או שהמסך שקרן ?) , נותן תחושה של מקושקש ולא נקי, וחבל כי העבודה טובה
תנסי שהרקע העליון יהיה לבן והתחתון כהה.
תנסי גם לשחק עם הטיפוגרפיה.
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים